about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آیین احداث مرکز پردازش هوشمند پستی غرب و شمال غرب کشور با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های پستی، این پروژه را از اقدامات ماندگار دولت چهاردهم معرفی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، دکتر سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آیین احداث مرکز پردازش هوشمند پستی غرب و شمال غرب کشور با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های پستی، این پروژه را از اقدامات ماندگار دولت چهاردهم معرفی کرد. 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  در این مراسم، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا، به ویژه شهدای جنگ تحمیلی دوازده روزه و شهدای خانواده ارتباطات اظهار کرد: «خدمتگزاران صدیق نظام جمهوری اسلامی در سنگرهای مختلف با مجاهدت مشغول خدمت به مردم هستند و این پروژه نیز بخشی از تلاش‌ها برای بهبود زندگی مردم است.

هاشمی با اشاره به بازدید میدانی از پروژه‌های استان البرز و توضیحات استاندار این استان، افزود: این پروژه‌ها نویدبخش اتفاقات بسیار مبارکی برای مردم استان و کشور خواهد بود و انتظار می‌رود به زودی شاهد بهره‌برداری و آثار پر خیر و برکت آن باشیم.

وی اهمیت پروژه مرکز پردازش هوشمند پستی غرب و شمال غرب کشور را از چند زاویه مورد توجه قرار داد و تأکید کرد: مرکز پردازش هوشمند پستی، پروژه‌ای زیرساختی است که توسعه خدمات هوشمندسازی دولت و تجارت الکترونیک را امکان‌پذیر می‌کند.

وی افزود: امروز بیش از 10 میلیون نفر از شهروندان به صورت مستقیم و غیرمستقیم به زیرساخت‌های تجارت الکترونیک وابسته‌اند و پست نقش اساسی در این فرآیند دارد.

وزیر ارتباطات تلاش‌های کارکنان شرکت ملی پست را ستود و گفت: با همت مدیرعامل شرکت ملی پست و اعضای محترم هیئت‌مدیره و تلاش همکاران در سراسر کشور، شاهد پویایی و تحولات مهمی در حوزه پست بوده‌ایم که این پروژه از نمونه‌های بارز آن است.

هاشمی به اهمیت امنیت و پدافند در توسعه زیرساخت‌های پستی اشاره کرد و افزود: با توجه به اهمیت مرکز فعلی در چهارراه لشکر تهران، ایجاد این مرکز در استان البرز، به عنوان جایگزینی اثرگذار و ایمن، ضرورت داشت.

وی توضیح داد که مرکز جدید با بهره‌گیری ویژه از فناوری هوش مصنوعی، خدمات خود را به 17 استان غرب و شمال غرب کشور ارائه خواهد کرد و زمان پردازش مرسولات را تا 24 ساعت کاهش می‌دهد. 

وزیر ارتباطات افزود: این اقدام با شاخص‌گذاری دقیق و پایش مستمر عملکرد، به ارتقای رضایت مردم از خدمات پستی منجر خواهد شد.

هاشمی با تأکید بر نگاه دولت به بهره‌وری و شفافیت گفت: خدمات ارائه‌شده با هدف‌گذاری مشخص و ارزیابی مبتنی بر عملکرد انجام می‌شود و رضایت مردم محور اصلی این پروژه است. ما همواره خود را از زاویه دید مشتری می‌بینیم تا اثربخشی اقدامات را بسنجیم.

وی در پایان سخنان خود، روز جهانی پست را به همه کارکنان این حوزه تبریک گفت و از تلاش استاندار البرز و دیگر مسئولان در توسعه زیرساخت‌های دسترسی منطقه‌ای قدردانی کرد و افزود: با راه‌اندازی این مرکز، امنیت و کیفیت خدمات پستی دو چندان خواهد شد و امیدواریم گام به گام شاهد تحقق اقدامات ارزشمند و رضایت‌بخش برای مردم باشیم.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
توضیح
1405/07/16 - 11:15- هوش مصنوعي

توضیح اوپن‌اِی‌آی در مورداستفاده روزانه نوجوانان از چت‌جی‌پی‌تی

اوپن‌اِی‌آی اعلام کرد با افزایش نگرانی‌ها درباره خطرات احتمالی، نوجوانان روزانه کمتر از ۱۵ دقیقه از چت‌جی‌پی‌تی استفاده می‌کنند.

برگزاری
1405/07/16 - 11:09- آفریقا

برگزاری دوره آموزش امنیت سایبری برای مقامات آفریقایی در مراکش

مراکش برنامه آکادمی سایبری را برای مدیران اجرایی و مقامات آفریقایی برگزار کرد.

نفوذ
1405/07/16 - 10:54- اروپا

نفوذ آلمان به شبکه هکری و بازداشت یک تبعه روس

آلمان ادعا کرد که به یک شبکه خطرناک هکری نفوذ و سپس یک تبعه روسیه را بازداشت کرده است.