about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

دو شرکت مخابراتی به دلیل افزودن اتصالات به شبکه کابلی زیر دریای کارائیب بدون تایید دولت ایالات متحده، یک میلیون دلار جریمه جداگانه به کمیسیون ارتباطات فدرال پرداخت خواهند کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) روز سه شنبه اعلام کرد که ایستگاه های فرود کابل در کلمبیا و کاستاریکا به ترتیب در سال های 2021 و 2022 بدون بررسی توسط واحد بین سازمانی ایالات متحده برای بررسی اتصالات خارجی به زیرساخت های ایالات متحده، معروف به گروه تلکام (Team Telecom)، آنلاین شدند.

شرکت تلفن پورتوریکو و ارتباطات تلفنی لاتام (LATAM Telecommunications) هر کدام به دلیل اجازه دادن به پیوندهای نامناسب به سیستم زیردریایی امریکا موویل (América Móvil)، که شامل ایستگاه‌های فلوریدا می‌شود، جریمه شدند.

کابل‌های مخابراتی در زیر اقیانوس، در سرتاسر جهان مورد بررسی دقیق‌تری قرار می‌گیرند، زیرا تقاضا برای انتقال داده همچنان در حال رشد است و دولت‌ها از شبکه‌های خود محافظت بیشتری می‌کنند.

لویان ایگال، رئیس اجرایی کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا عنوان کرد که آژانس های فدرال آنها را به عنوان یک قطعه کلیدی از فناوری که انتقال و استفاده گسترده از اطلاعات حساس شخصی و دولتی ایالات متحده را تسهیل می کند، بشمار می آورند.

گروه تلکام شامل نمایندگانی از وزارت دفاع، امنیت داخلی و دادگستری است.

متیو اولسن، دستیار دادستان کل در امور امنیت ملی، تصریح کرد که بررسی های این گروه بسیار مهم است.

او در ادامه افزود:

وقتی این فرآیند انجام نمی‌شود، مردم آمریکا، ارتباطات و داده‌هایشان در معرض خطر قرار می‌گیرد. اقدامات اجرایی امروز روشن می کند که وزارت دادگستری، به عنوان رئیس گروه تلکام، به همکاری نزدیک با کمیسیون ارتباطات فدرال ادامه خواهد داد تا اطمینان حاصل شود که متقاضیان و دارندگان مجوز طبق قوانین عمل می کنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد