about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته منابع آگاه اتحادیه اروپا تصمیم دارد شرکت متا را به نقض قانون بازارهای دیجیتال این منطقه متهم کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از رویترز، یافته های اولیه تحقیقی در این زمینه در هفته جاری منتشر می شود. رگولاتورها نگران مدل «پرداخت هزینه یا رضایت به جمع آوری اطلاعا» هستند. متا سرویس اشتراکی بدون تبلیغات را در نوامبر 2023 میلادی برای فیس بوک و اینستاگرام در اروپا راه اندازی کرد. این شرکت اعلام کرد کاربرانی که نسبت به رصد اعلام رضایت می کنند، سرویس رایگان دریافت می کنند که هزینه آن با درآمدهای تبلیغاتی تامین می شود یا می توانند با پرداخت حق عضویت از به اشتراک گذاری اطلاعاتشان جلوگیری کنند.

طبق گزارش نشریه فایننشال تایمز پیش بینی می شود رگولاتورهای اتحادیه اروپا اعلام کنند گزینه های ارائه شده توسط متا ممکن است جایگزین های اشتباه در اختیار کاربران قرار دهند و با توجه به مانع مالی، آنها را مجبور کنند به ردیابی اطلاعاتشان برای مقاصد تبلیغاتی رضایت دهند.

گزارش اتحادیه اروپا در حالی منتشر خواهد شد که رگولاتورهای آنتی تراست این منطقه هفته گذشته اپل را به نقض قوانین فناوری متهم کردند. چنین اتهامی ممکن است جریمه ای سنگین برای شرکت آمریکایی بتراشد.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.