about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کویت ادعا کرد که از حملات سایبری بزرگ به بانک‌ها و دکل‌های مخابراتی جلوگیری کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت کویت اعلام کرد که با موفقیت حملات سایبری در مقیاس بزرگ علیه برج‌ها و بانک‌های مخابراتی را در این کشور حوزه خلیج فارس خنثی کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از رسانه‌های خارجی، در بیانیه وزارت کشور کویت آمده است که این حملات توسط یک شبکه بین‌المللی جرایم سایبری از اتباع چینی سازماندهی شده است.

این وزارتخانه مدعی شد که مظنونان این حملات دستگیر شده‌اند و بر تعهد خود برای حفظ امنیت ملی و تقویت اقدامات امنیت سایبری برای محافظت از کشور تأکید کرد؛ با این حال، تعداد افراد دستگیر شده را مشخص نکرد.

براساس این بیانیه، عاملان با استفاده از دستگاه‌های الکترونیکی پیچیده و تکنیک‌های پیشرفته تجزیه و تحلیل داده‌ها، پیام‌هایی را با جعل هویت بانک‌ها و شرکت‌های مخابراتی ارسال کردند تا کلاهبرداری‌های فیشینگ را انجام دهند.

این وزارتخانه گفت که متهمان برای سیر مراحل قانونی به مراجع ذیربط معرفی شده‌اند.

هنوز هیچ اظهارنظری از سوی مقامات چینی در مورد بیانیه این وزارتخانه وجود ندارد.
 

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/02/14 - 08:08- هوش مصنوعي

استفاده از "هوش مصنوعی" در متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی را با استفاده از هوش مصنوعی گمنام کرده و در اختیار شرکت‌ها، جهت تولید مدل زبانی بزرگ قرار داده‌ایم.

برنامه‌نویسی
1404/02/14 - 08:02- هوش مصنوعي

برنامه‌نویسی سریع و دقیق با هوش مصنوعی

اپل با همکاری یک شرکت نوپا قصد دارد سکویی جدید راه‌اندازی کند که برنامه‌نویسی را با استفاده از هوش مصنوعی دقیق، ساده و سریع خواهد کرد.

گسترش
1404/02/14 - 07:54- هوش مصنوعي

گسترش همکاری‌ ایران و روسیه در حوزه هوش مصنوعی بررسی شد

دستیار ویژه رئیس‌جمهور روسیه در حوزه علم و فناوری و معاون علمی رئیس‌جمهور ایران،در نشستی مشترک،همکاری‌های فناورانه ایران و روسیه را با اولویت هدف‌گذاری‌های کوتاه‌مدت و نتیجه‌گرا بررسی کردند.