about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

IBM دست به دامن دانشگاه‌های کانادایی می‌شود

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ مسئولان پروژه آی‌بی‌ام واتسون (IBM Watson) قصد دارند، توانایی شناسایی و مقابله با جرائم سایبری را به سامانه هوش مصنوعی خود بیفزایند. به همین منظور، مسئولان پروژه واتسون، به سراغ دانشگاه‌های مطرح کانادایی رفته‌اند تا از توانایی متخصصان علوم رایانه‌ای آنها بهره ببرند. واتسون سامانه هوش مصنوعی آی‌بی‌ام است که چند سال پیش برای حل مشکلات و ارائه راه‌حل‌های منطقی ساخته شد.
کیلب بارلو (Caleb Barlow)، معاون بخش امنیت آی‌بی‌ام، با اشاره به ناتوانی نیروی انسانی برای مقابله با حجم عظیم حملات سایبری، گفت: "روزانه و به طور میانگین، دویست هزار حمله سایبری به هر سازمان صورت می‌گیرد. نیروی انسانی توانایی بررسی تمام اطلاعات این حملات را ندارد؛ به علاوه اینکه، بخش امنیت سایبری با کمبود نیروی متخصص مواجه است. تلاش سازمان‌ها و شرکت‌های امنیت سایبری برای مقابله با حملات دیجیتال نیز اغلب از سطح ارائه گزارش فراتر نمی‌رود. به همین دلیل، نیاز به یک هوش مصنوعی برای حل این مشکل حس می‌شود."
دانشگاه نیو برانزیک (New Brunswick) یکی از سه دانشگاه کانادایی است که واتسون را در این پروژه همراهی خواهد کرد. علی قربانی، رییس دانشکده علوم رایانه دانشگاه نیو برانزیک، در مورد همکاری آنها با واتسون گفت: "هر چه اطلاعات ورودی واتسون بیشتر باشد؛ توانایی آن برای شناسایی، تجزیه‌-تحلیل و پیش‌بینی حملات افزایش میابد. همکاری در این پروژه، فرصتی را برای دانشجویان ما فراهم می‌کند تا در یک پروژه امنیت سایبری واقعی حضور داشته باشند. این همکاری، علاوه بر افزایش علم و آگاهی دانشجویان، امکان همکاری‌های بیشتر ما با آی‌بی‌ام را فراهم می‌کند."
همکاری موردنظر از پاییز 2016 شروع می‌شود و تا یک سال نیز ادامه خواهد داشت. دانشجویان کانادایی نیز قرار است ماهانه، 15 هزار سند به سامانه واتسون تزریق کنند تا اطلاعات کافی در مورد حملات سایبری را در اختیار آن قرار دهند.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.