about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت مِتا اعلام کرد که عینک‌های ری‌بَن در اروپا هوشمندتر شده‌اند و در حال حاضر می‌توان به برخی زبان‌ها با آن ارتباط برقرار کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ در حال حاضر کاربران در چندین کشور اروپایی می‌توانند با عینک ری‌بَن (Ray-Ban) مِتا (Meta) علاوه بر انگلیسی به زبان‌های فرانسوی، ایتالیایی و اسپانیایی نیز ارتباط برقرار کنند.

از 18 نوامبر امسال، مردم فرانسه، ایتالیا، ایرلند و اسپانیا می‌توانند از دستورات صوتی مِتا هوش مصنوعی برای دریافت پاسخ به سؤالات عمومی استفاده کنند.

مِتا در بیانیه‌ای گفت :

«از زمانی که عینک ری‌بَن در سپتامبر 2023 راه‌اندازی شد، ما سخت کوشیدیم تا اطمینان حاصل کنیم که این عینک‌ها با سیستم نظارتی پیچیده اروپا مطابقت دارند.»

کاربران در کشورهای منتخب اکنون می‌توانند سؤالاتی مانند «هی مِتا، بهترین شیرینی‌پزی پاریس چیست؟» از عینک هوشمند خود بپرسند؟ یا «چه ایده‌های خوبی برای هدیه دادن به بچه‌های 6 و 8 ساله من وجود دارد؟» و پاسخ‌های فوری دریافت کنند.

مِتا توضیح داد که از آوردن هوش مصنوعی به بخش‌هایی از اتحادیه اروپا هیجان‌زده است و قصد دارد محصولاتش را به زودی در کشورهای اروپایی بیشتری گسترش دهد.

با این حال، ویژگی‌ای که به کاربران امکان می‌دهد درباره آنچه می‌بینند سؤال بپرسند، مانند «هی مِتا، بیشتر درباره این نقطه به من بگو» هنوز فقط در ایالات متحده، کانادا و استرالیا در دسترس است.

این غول آمریکایی گفت که در حال فعالیت برای آوردن ویژگی‌های جدید به کشورهای بیشتر در آینده است.

عینک ری‌بَن مِتا که قیمت آن تا 379 دلار می‌رسد، به کاربران اجازه می‌دهد تا عکس بگیرند، تماس ویدیویی برقرار کنند و موسیقی را با استفاده از دستورات صوتی و سایر ویژگی‌ها پخش کنند.

عرضه عینک‌های هوشمند با همکاری ری‌بَن، متعلق به یک گروه اروپایی «EssilorLuxottica»، موفقیت اولیه خود را به اثبات رسانده و رقابت جهانی در این بخش را برانگیخته است.

چندی پیش، غول فناوری چینی بایدو (Baidu) از عینک هوشمند مشابه خود رونمایی کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.