about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

جدیدترین ابزار هوش مصنوعی مایکروسافت به رایانه فرد یک حافظه عکاسی اضافه می کند، اما کارشناسان بیم آن دارند که قابلیت جدید حریم خصوصی فرد را به خطر بیندازد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از دیلی میل، این ابزار Recall نام دارد و به طور خودکار هر چند ثانیه یکبار اسکرین شاتی از لپ تاپ فرد ثبت می کند که کاربر بعدا می تواند بین آنها جستجو کند.

مایکروسافت مدعی است این اسکرین شات ها فقط در رایانه فرد ذخیره می شوند و کارمندان شرکت یا هر هکری از راه دور نمی تواند به آنها دسترسی یابد. با این وجود کارشناسان نگران هستند که اگر دستگاه کاربر در اختیار هکرها قرار گیرد، آنها راحت تر بتوانند از اطلاعات وی سواستفاده کنند.

به گفته کریس شریشاک یکی از مشاوران حوزه هوش مصنوعی و حریم خصوصی این ویژگی را یک کابوس حریم خصوصی نامیده است. او در این باره می گوید: همین واقعیت که اسکرین شات ها هنگام استفاده کاربر از دستگاه ثبت می شوند، تاثیر بدی بر کاربران دارد.

جیمز بور یکی از کارشناسان فناوری نیز معتقد است ابزار ثبت عکس مذکور می تواند اطلاعاتی مانند پسوردها، جزییات کارت هات های اعتباری یا اطلاعات ورود به حساب های کاربری را ذخیره کند.

اگر لپ تاپ در اختیار هکرها قرار گیرد، آنها به راحتی می توانند اطلاعات کاربر را به دست بیاورند.

منبع:

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/04/03 - 15:21- اروپا

پیشنهاد یوروی دیجیتال در کمیته پارلمان اروپا مطرح شد

تلاش‌ها برای مدرن‌سازی یورو برای عصر دیجیتال و در عین حال حفظ اعتماد عمومی به سیستم مالی در اروپا در حال افزایش است.

پشتیبانی
1405/04/03 - 15:03- هوش مصنوعي

پشتیبانی از اکتشافات علمی توسط جمینای گوگل

گوگل از ابزارهای هوش مصنوعی جمینای برای پشتیبانی از اکتشافات علمی در زمینه‌های تحقیقاتی رونمایی کرد.

شکاف‌های
1405/04/03 - 14:37- هوش مصنوعي

شکاف‌های امنیتی کودکان ایرلندی در قانون هوش مصنوعی اروپا

اتحادیه حقوق کودکان ایرلند، به شکاف‌های امنیتی کودکان در قانون هوش مصنوعی تاکید کرد.