about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

مدل جدید مایکروسافت دقت بسیار زیادی در پیش‌بینی شرایط آب‌وهوایی دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، براساس اعلام مایکروسافت، مدل هوش مصنوعی Aurora AI این شرکت می‌تواند کیفیت هوا، طوفان‌های دریایی و سایر پدیده‌های جوی را با دقت پیش‌بینی کند.

مایکروسافت ادعا می‌کند که این مدل می‌تواند رویدادهای جوی را با دقت و سرعت بیشتری نسبت‌به روش‌های سنتی هواشناسی پیش‌بینی کند و می‌گوید هوش مصنوعی جدیدش با بیش از یک میلیون ساعت داده از ماهواره‌ها، رادارها، ایستگاه‌های هواشناسی و شبیه‌سازی‌ها آموزش دیده است.

مدل‌های هوش مصنوعی برای پیش‌بینی هوا چیز تازه‌ای نیستند و گوگل دیپ‌مایند در چند سال اخیر تعدادی از این مدل‌ها مانند WeatherNext را معرفی کرده است. مایکروسافت Aurora را به‌عنوان یکی از برترین‌ها مدل‌های پیش‌بینی آب‌وهوا و یک کمک بالقوه برای آزمایشگاه‌های مطالعاتی در زمینه‌ی علم هواشناسی معرفی می‌کند.

در آزمایش‌ها، Aurora توانست وقوع طوفان در فیلیپین را از چهار روز قبل پیش‌بینی کند و نسبت‌به برخی پیش‌بینی‌های متخصصان بهتر عمل کرد. مایکروسافت تاکید دارد که این مدل برای اجرا بسیار کارآمد است و پیش‌بینی‌ها را در عرض چند ثانیه ارائه می‌کند؛ درحالی‌که سیستم‌های سنتی با استفاده از ابرکامپیوترها ساعت‌ها زمان نیاز دارند.

مایکروسافت کد منبع Aurora را به‌صورت عمومی منتشر کرده و درحال ادغام مدل نام‌برده در اپلیکیشن MSN Weather است.

تازه ترین ها
همکاری
1405/07/17 - 21:54- آسیا

همکاری کشورهای مستقل مشترک‌المنافع در مبارزه با جرایم سایبری

کشورهای مستقل مشترک‌المنافع با هدف مبارزه با جرایم سایبری با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

طوفان
1405/07/17 - 21:44- جرم سایبری

طوفان سایبری در ژاپن؛ اختلال گسترده در شبکه ریلی و لجستیک غذا

حمله سایبری به به ارائه‌دهنده خدمات ابری ژاپن، راه‌آهن، پلیس و تأمین‌کنندگان مواد غذایی را به همراه ۴۹۵ سازمان در معرض خطر قرار داد.

دسترسی
1405/07/17 - 21:30- تلگرام

دسترسی آسان هکرها به حساب‌های کاربری تلگرام

باتوجه به باگ حیاتی در نسخه دسکتاپ تلگرام، هکرها می‌توانند با یک کلیک حساب‌های کاربری را سرقت کنند.