about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

آژانس امنیت سایبری سنگاپور نسبت به انجام حملات سایبری با هدایت هوش مصنوعی هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس امنیت سایبری (CSA) سنگاپور نسبت به حملات سایبری توسط عوامل مخرب با استفاده از فناوری هوش مصنوعی در حال تکامل هشدار داد.

این آژانس خاطرنشان کرد که هوش مصنوعی برای تقویت جنبه‌های مختلف حملات سایبری از جمله مهندسی اجتماعی یا شناسایی استفاده می‌شود.

کانال نیوز آسیا در گزارشی به نقل از سازمان سنگاپوری اعلام کرد :

«این حملات احتمالاً افزایش می‌یابد که ناشی از ذخیره‌های روزافزون داده است و می‌تواند برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی برای نتایج با کیفیت‌تر استفاده شود.»

گزارش این آژانس در سال 2023 نشان داد که عوامل مخرب از هوش مصنوعی مولد برای کلاهبرداری‌های عمیق جعلی، دور زدن احراز هویت بیومتریک و شناسایی آسیب‌پذیری‌های نرم‌افزار استفاده می‌کردند.

دیپ‌فیک‌ها با استفاده از تکنیک‌های هوش مصنوعی برای تغییر یا دستکاری محتوای بصری و صوتی ایجاد می‌شوند. هکرها به دلایل تجاری یا سیاسی از تماس‌ها، ویدیوها و عکس‌های دیپ فیک استفاده کرده‌اند.

امسال چندین نماینده مجلس نامه‌های اخاذی با تصاویر دستکاری شده دریافت کردند.؛ و همین ماه گذشته، وزیر ارشد لی هسین لونگ (Lee Hsien Loong) به مردم در مورد ویدئوهای جعلی که درباره روابط بین‌الملل و رهبران خارجی اظهار نظر می‌کرد، هشدار داد.

جعل‌شده‌ترین صنایع در سال 2023 بانکداری و خدمات مالی، دولت و فناوری بودند.

63 درصد از سازمان‌هایی که در تلاش‌های فیشینگ تقلید شده‌اند، از بخش خدمات بانکی و مالی بودند.

آژانس امنیت سایبری سنگاپور گفت :

«این صنعت اغلب به عنوان بانکداری و مؤسسات مالی سازمان‌های قابل اعتمادی هستند که مقادیر قابل توجهی از اطلاعات حساس و ارزشمند مانند اطلاعات شخصی و اعتبارنامه ورود به سیستم را در اختیار دارند. فروشندگان امنیت سایبری رکورد تعداد قربانیان باج‌افزار را در سطح جهان در سال 2023 گزارش کردند. در سنگاپور، 132 مورد مشابه در سال 2022 وجود داشت.»

آژانس اظهار داشت که گروه‌های باج‌افزاری به سمت حملات اخاذی داده‌ای که صرفاً استخراج می‌شوند، روی آورده‌اند که سریع‌تر و مخفی‌تر هستند. این روش به انتقال غیرمجاز داده‌ها بدون هیچ گونه رمزگذاری فایل‌ها یا سیستم‌ها اشاره دارد.

به گفته این سازمان، گروه‌های باج‌افزاری به سمت اعمال تاکتیک‌های فشار اضافی مانند آزار و اذیت مشتریان سازمان‌های قربانی برای وادار کردن سازمان‌های قربانی به پرداخت باج روی آورده‌اند.

صنعت ساخت و ساز بیشترین آسیب را از حوادث باج‌افزاری در سال گذشته داشته است.
 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.