about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رئیس کمیسیون اروپا روز چهارشنبه هشدار داد که روسیه در پشت پرده‌ی کارزاری از حملات سایبری، خرابکاری و تحریکات در سراسر اروپا قرار دارد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، وی در این باره بیان کرد:

زمان آن رسیده که آن را با نام واقعی‌اش بنامیم. این یک جنگ ترکیبی است، و باید آن را بسیار جدی بگیریم.

اورزولا فون در لاین در سخنرانی خود در پارلمان اروپا در استراسبورگ، از الگوی نگران‌کننده‌ای از تهدیدات رو به رشد در سراسر اتحادیه سخن گفت، از جمله ورود جنگنده‌های میگ روسی به حریم هوایی استونی و پرواز پهپادها بر فراز سایت‌های حساس در بلژیک، لهستان، رومانی، دانمارک و آلمان.

در سال گذشته نیز موارد مشابهی از مشاهده‌ی پهپادها در بریتانیا گزارش شده بود.

هفته گذشته، بریتانیا که عضو اتحادیه اروپا نیست، واحد ضد‌پهپاد خود را به دانمارک اعزام کرد، پس از آنکه چند حادثه در نزدیکی تأسیسات غیرنظامی و نظامی در همان زمانی رخ داد که کپنهاگ میزبان دو اجلاس بزرگ اروپایی بود.

فون در لاین اظهار کرد که در جریان یکی از همین اجلاس‌های کپنهاگ، نقشه‌ی اولیه‌ی یک طرح امنیتی فرااروپایی که به‌طور نزدیک با ناتو هماهنگ شده است، به رهبران اتحادیه ارائه شد.

او هشدار داد که اتحادیه اروپا باید به‌سرعت خود را به ظرفیت راهبردی لازم برای پاسخ به جنگ ترکیبی روسیه مجهز کند.

او با اشاره به اینکه «کابل‌های زیردریایی قطع شده‌اند، فرودگاه‌ها و مراکز لجستیکی بر اثر حملات سایبری فلج شده‌اند، و انتخابات در معرض کارزارهای نفوذ مخرب قرار گرفته‌اند»، هشدار داد که گرچه این حوادث طوری طراحی شده‌اند که «در مرز قابل انکار بودن باقی بمانند»، اما نباید آن‌ها را «آزارهای تصادفی» تلقی کرد.

به گفته‌ی او، این رخدادها در واقع بخشی از یک کارزار منسجم و فزاینده برای برهم زدن آرامش شهروندان، آزمودن اراده‌ی کشورهای اروپایی، ایجاد شکاف در اتحادیه و تضعیف حمایت اروپا از اوکراین هستند.

اگرچه سخنرانی او به‌طور مستقیم همه‌ی این حوادث را به روسیه نسبت نداد، اما به‌روشنی این ادعا را رد کرد که این رخدادها نامرتبط‌اند و روسیه را صراحتاً به جنگ ترکیبی علیه اروپا متهم کرد.

او تاکید داشت:

برای کسانی که هنوز تردید دارند، کافی است ببینند چه می‌گذرد. یک حادثه ممکن است تصادف باشد. دو حادثه، اتفاق. اما سه، پنج، ده؟ این یک کارزار عمدی و هدفمند در منطقه‌ی خاکستری علیه اروپاست. و اروپا باید پاسخ دهد. باید هر حادثه را بررسی کنیم و از نسبت دادن مسئولیت نترسیم. زیرا هر سانتی‌متر از خاک ما باید محافظت و ایمن باشد. مقابله با جنگ ترکیبی روسیه فقط به معنای دفاع سنتی نیست. این شامل نرم‌افزار پهپادها و قطعات یدکی خطوط لوله است. شامل تیم‌های واکنش سریع سایبری و کارزارهای اطلاع‌رسانی عمومی برای افزایش آگاهی نیز می‌شود. این موضوع به طرز فکر کاملاً جدیدی برای همه‌ی ما نیاز دارد. باید آماده‌ی ترک منطقه‌ی آسایش خود باشیم. باید راه‌های جدیدی برای اقدام بیابیم. و از همه مهم‌تر، باید هر کسی را که قصد آسیب زدن به سرزمین و مردم ما دارد، بازداریم. انتخاب پیش روی ما ساده است: یا عقب‌نشینی کنیم و نظاره‌گر تشدید تهدیدهای روسیه باشیم، یا با اتحاد، بازدارندگی و قاطعیت با آن‌ها روبه‌رو شویم. من می‌دانم ما کدام راه را انتخاب خواهیم کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد