about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پلیس ابوظبی از والدین خواست تا در تعطیلات تابستانی نسبت به جرایم سایبری هوشیار باشند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ با تعطیلی مدارس در تابستان، کودکان احتمالاً زمان بیشتری را در دستگاه‌های آنلاین می‌گذرانند. پلیس ابوظبی از والدین خواست تا با افزایش نظارت در تعطیلات تابستانی، از فرزندان خود در برابر جرائم سایبری محافظت کنند.

به عنوان بخشی از کمپین «تابستان ایمن»، فرماندهی کل پلیس ابوظبی بر راهنمایی کودکان در استفاده ایمن از وسایل الکترونیکی و انتخاب بازی‌های مناسب سن تأکید کرد. پلیس همچنین به اهمیت گذراندن زمان با کیفیت والدین با فرزندان خود برای کاهش زمان نمایش و خطرات قلدری و سوء استفاده آنلاین اشاره کرد.

پلیس ابوظبی نسبت به خطرات خرید بازی‌های آنلاین از سایت‌های جعلی و نامعتبر که می‌تواند منجر به دسترسی به حساب بانکی، سرقت پول و کسر غیرمجاز ماهانه از کارت مورد استفاده شود، هشدار داد.

مردم امارات تشویق شدند با تماس با این اداره به پیشگیری از جرایم کمک کنند. کانال امنیتی امان (Aman) برای تضمین امنیت جامعه با مردم همکاری می‌کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.