about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کسپرسکی نسبت به ویروس‌های خطرناک در گوشی‌های جدید اندروید هشدار داد!

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ کارشناسان آزمایشگاه کسپرسکی نسبت به شیوع نوع جدیدی از بدافزار که می‌تواند در طول فرآیند تولید روی دستگاه‌های جدید اندروید نصب شود، هشدار داده‌اند.

به گفته کارشناسان این شرکت، این بدافزار جدید که "Keenadu" نام دارد، در بیش از ۱۳۰۰۰ گوشی هوشمند در سراسر جهان کشف شده است که ۹۰۰۰ عدد از آنها در روسیه هستند.

همچنین در گوشی‌های فروخته شده در ژاپن، برزیل و هلند نیز یافت شده است. در نتیجه، کاربران ممکن است در معرض خطر خرید دستگاه جدیدی باشند که از قبل ویروس روی آن نصب شده است.

کار‌هایی که ویروس Keenadu می‌تواند انجام دهد:

دستکاری تعداد کلیک‌ها روی لینک‌های تبلیغاتی و نمایش بنر‌های تمام صفحه.

اعطای کنترل کامل از راه دور به اشخاص ثالث بر روی گوشی هوشمند.

آلوده کردن برنامه‌های موجود در گوشی و نصب فایل‌های APK مخرب.

اعطای مجوز‌های غیرمجاز به هر برنامه‌ای (مانند دسترسی به دوربین، میکروفون، موقعیت مکانی و غیره).

سرقت اطلاعات شخصی، از جمله عکس‌ها، ویدیوها، اسناد، رمز‌های عبور، سابقه موقعیت مکانی، اطلاعات بانکی و پیام‌های متنی. همانطور که کارشناسان آزمایشگاه کسپرسکی اشاره کردند، این ویروس همچنین قادر به ردیابی داده‌های جست‌و‌جو در مرورگر گوگل کروم در تلفن‌ها و ارسال آن داده‌ها به اشخاص ثالث است.

کارشناسان معتقدند که این ویروس از طریق تولیدکنندگان غیرقابل اعتماد در یکی از حلقه‌های زنجیره تأمین قطعات دستگاه، به تلفن‌های هوشمند نفوذ کرده است. آنها تأکید کردند که کاربران در حال حاضر نمی‌توانند هنگام خرید دستگاه، تأیید کنند که دستگاه آنها به این بدافزار آلوده نشده است و این مشکل فقط توسط خود تولیدکنندگان با تشدید کنترل‌ها در تمام مراحل تولید قابل حل است.

موضوع:

تازه ترین ها
تشدید
1405/05/16 - 14:59- هوش مصنوعي

تشدید آزمایش‌های سایبری به علت عوامل فریبکار هوش مصنوعی

عوامل فریبکار هوش مصنوعی، مؤسسه بریتانیایی را مجبور به تشدید آزمایش‌های سایبری کرد.

سنگاپور در حال بررسی قوانین سنی رسانه‌های اجتماعی است

سنگاپور در حال بررسی قوانین سنی رسانه‌های اجتماعی است که می‌تواند مانع از دسترسی کودکان زیر ۱۳ سال به پلتفرم‌های تعیین‌شده شود.

رونمایی
1405/05/16 - 13:47- آمریکا

رونمایی ترامپ از اقدامات تجاری خود برای رقابت با چین

ترامپ از اقدامات تجاری خود برای رقابت با چین در حوزه انرژی خورشیدی و تراشه‌ها رونمایی کرد.