about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دو آژانس فدرال از رای‌دهندگان خواسته‌اند تا برای حملات منع سرویس توزیع‌شده به زیرساخت‌های مورد استفاده در انتخابات ۲۰۲۴ در ماه نوامبر آماده باشند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، اف بی آی (FBI) و آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌ ایالات متحده (CISA) روز چهارشنبه در یک اطلاعیه خدمات عمومی، توضیح دادند که یک حمله منع سرویس توزیع‌شده (DDoS) به زیرساخت‌های انتخاباتی چگونه خواهد بود.

این آژانس‌ها بیان کردند که حملات منع سرویس توزیع‌شده به زیرساخت‌های انتخاباتی می‌تواند مانع از دسترسی رای‌دهندگان به وب‌سایت‌های حاوی اطلاعاتی درباره مکان و نحوه رای‌دهی، خدمات آنلاین انتخاباتی مانند ثبت‌نام رای‌دهندگان، یا نتایج غیررسمی انتخابات شود.

مشاور ارشد آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا، کایت کانلی، بیان کرد که حملات منع سرویس توزیع‌شده یکی از روش‌هایی است که آژانس‌های انتخاباتی در گذشته با آن مواجه شده‌اند و احتمالاً در آینده نیز شاهد آن خواهیم بود، اما این حملات تاثیری بر امنیت یا یکپارچگی واقعی انتخابات نخواهند داشت.

حملات منع سرویس توزیع‌شده معمولاً با پر کردن سایت‌ها از درخواست‌ها، آن‌ها را برای چند دقیقه یا چند ساعت از کار می‌اندازند.

او در ادامه افزود:

این حملات ممکن است باعث ایجاد برخی اختلالات جزئی یا جلوگیری از دریافت اطلاعات به موقع توسط عموم شوند. مهم است که اکنون درباره این مشکلات احتمالی صحبت کنیم، زیرا عوامل بدخواه، مانند دشمنان خارجی یا مجرمان سایبری، ممکن است از حوادث منع سرویس توزیع‌شده برای ایجاد تردید در سیستم‌های انتخاباتی یا فرآیندها استفاده کنند.

سینتیا کایزر، معاون مدیر اف بی آی، حملات منع سرویس توزیع‌شده را در سطح پایین تهدیدات سایبری توصیف کرد و تصریح کرد که همچنان ادعاهای نادرستی توسط عوامل تهدید در مورد حوادث منع سرویس توزیع‌شده در انتخابات گذشته ایالات متحده و خارج از آن وجود دارد.

او پیش‌بینی کرد که در انتخابات پیش رو نیز چنین حوادثی رخ خواهد داد که وب‌سایت‌های مرتبط با انتخابات مانند ابزارهای جستجوی رای‌دهندگان را از کار بیندازد.

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت و اف بی آی تأکید کردند که حملات منع سرویس توزیع‌شده تأثیری بر داده‌های اصلی و سیستم‌های داخلی پشت سایت‌ها و فرآیند واقعی رای‌گیری ندارند و هرگز فرآیند رای‌گیری تحت تاثیر قرار نمی‌گیرد.

هر دو آژانس اظهار داشتند که هیچ گزارشی مبنی بر اینکه یک حمله منع سرویس توزیع‌شده تاکنون مانع از رای دادن یک رای‌دهنده واجد شرایط شده باشد، تمامیت هیچ برگه رای داده شده‌ای را به خطر انداخته باشد، یا توانایی شمارش آرا یا انتقال نتایج انتخابات را در زمان مناسب مختل کرده باشد، وجود ندارد.

در آخرین فصل انتخابات در سال ۲۰۲۲، چندین وب‌سایت دولتی ایالت می‌سی‌سی‌پی توسط حملات منع سرویس توزیع‌شده از کار افتاد، اما سیستم انتخابات هرگز به خطر نیافتاد.

در نهایت مسئولیت این حمله توسط گروه‌های هکری طرفدار روسیه که طی دو سال گذشته پشت صدها حمله مشابه به زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده بوده‌اند، بر عهده گرفته شد.

این هفته، یک گروه طرفدار روسیه مسئولیت حمله منع سرویس توزیع‌شده به مایکروسافت را که باعث اختلال در خدمات ابری این غول فناوری برای چند ساعت شد، بر عهده گرفت.

کارشناسان هشدار داده‌اند که هکرها به‌طور فزاینده‌ای قادر به ایجاد حوادث بزرگ‌تر و پیچیده‌تر می‌شوند.

رودی کوینلان، مهندس تحقیقاتی در شرکت تنیبل (Tenable)، تاکید کرد که حملات منع سرویس توزیع‌شده مدرن، پیچیده‌تر و بزرگتر از گذشته هستند و اغلب از بات‌نت‌های وسیع دستگاه‌های اینترنت اشیا (IoT) آلوده برای اجرای حملات به زیرساخت‌های مختلف به‌طور همزمان استفاده می‌کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.