about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

گوگل به کارمندان دارای ویزای آمریکا به دلیل تأخیر در سفارتخانه‌ها، نسبت به سفرهای بین‌المللی هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، با استناد به یک ایمیل داخلی، گوگل زیرمجموعه آلفابت، به برخی از کارمندان خود که ویزای ایالات متحده دارند، توصیه کرده است که به دلیل تأخیر در سفارتخانه‌ها از سفرهای بین‌المللی خودداری کنند.

در این گزارش آمده است که این ایمیل که روز 18 دسامبر توسط مشاور خارجی شرکت ارسال شده است، به کارمندانی که برای ورود مجدد به ایالات متحده به مهر ویزا نیاز دارند، هشدار داده است که کشور را ترک نکنند زیرا زمان پردازش ویزا طولانی‌تر شده است.

در این یادداشت آمده است که برخی از سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های ایالات متحده با تأخیر تا ۱۲ ماه در تعیین وقت ویزا مواجه هستند و هشدار داده شده است که سفرهای بین‌المللی خطر اقامت طولانی‌مدت در خارج از ایالات متحده را به همراه خواهد داشت.

دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، این ماه از افزایش بررسی متقاضیان ویزای H-1B برای کارگران ماهر، از جمله بررسی حساب‌های رسانه‌های اجتماعی، خبر داد.

برنامه ویزای H-1B که به طور گسترده توسط بخش فناوری ایالات متحده برای استخدام کارگران ماهر از هند و چین استفاده می‌شود، پس از آنکه دولت ترامپ امسال هزینه ۱۰۰ هزاردلاری برای درخواست‌های جدید اعمال کرد، موردتوجه قرار گرفته است.

در ماه سپتامبر، شرکت آلفابت به کارمندان خود اکیداً توصیه کرده بود که از سفرهای بین‌المللی خودداری کنند و از دارندگان ویزای H-1B خواسته بود که در ایالات متحده بمانند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد