about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک کمیسر ارشد اتحادیه اروپا هشدار داد ولادیمیر پوتین و سایر بازیگران متخاصم، می توانند از فقدان مقررات برای پلتفرم تلگرام برای انتشار اخبار جعلی در کشورهای شرقی اتحادیه اروپا سوء استفاده کنند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، ورا جوروا، نائب رئیس ارزش‌ها و شفافیت کمیسیون اروپا، در مصاحبه ای به تلویزیون بلومبرگ گفت: تلگرام یک مسئله است. این سرویس به خصوص در اعضای شرقی اتحادیه اروپا که در آن اقلیت روسی زبان داریم، فعال است.

وی گفت: تلگرام یک «مورد خاص» است زیرا ادعا می کند تنها ۴۲ میلیون کاربر در بلوک دارد که کمتر از سقف ۴۵ میلیون کاربر است تا مشمول قانون جدید خدمات دیجیتال شود.

کمیسر ارشد اتحادیه اروپا گفت: ما اکنون در حال بررسی هستیم که آیا این رقم درست است یا خیر و اگر معلوم شود این رقم بیشتر از ۴۲ میلیون است، نحوه عملکرد تلگرام را عمیقا بررسی خواهیم کرد.

تلگرام متعلق به پاول دوروف، کارآفرین روسی است که یک دهه قبل، روسیه را ترک کرد.

رمی وان، سخنگوی تلگرام در پاسخی ایمیلی اظهار کرد: این شرکت با مسدود کردن دسترسی به کانال‌هایی مانند آر تی، اسپوتنیک و نیوزفرونت، به تحریم‌های اتحادیه اروپا پایبند است. تلگرام از الگوریتم‌ها برای تبلیغ محتوای هیجان‌انگیز برای کاربران استفاده نمی‌کند و کاربران فقط اطلاعاتی را دریافت می‌کنند که به شکل شفافی، دنبال کردن آنها را انتخاب می‌کنند.

قانون خدمات دیجیتال، در اوایل سال میلادی جاری، در اتحادیه اروپا به اجرا درآمد و شرکت‌های فناوری که از این قانون تخطی کنند، معادل حداکثر ۶ درصد فروش سالانه جهانی خود جریمه می‌شوند یا در صورت تکرار تخلف، با ممنوعیت در این بلوک روبرو خواهند شد.

مقامات اروپایی مدعی هستند تلگرام از سوی طرفداران کرملین برای انتشار اطلاعات غلط درباره موضوعات مختلف از جنگ اوکراین تا مهاجرت و تغییرات اقلیمی استفاده می‌شود و این اواخر، ماموران اطلاعاتی روسیه از تلگرام برای استخدام تبهکاران به منظور انجام اقدامات خرابکارانه در پایتخت‌های اروپایی استفاده کرده اند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، کایا کالاس، نخست وزیر استونی، اوایل ماه جاری گفت: ما تلگرام را پلتفرم به حد کافی بزرگی می‌بینیم و الزامات مشابه فیس‌بوک، ایکس و یوتیوب را باید برای این پیام‌رسان بکار ببریم. وی از کمیسیون اروپا خواست ارزیابی مستقل در خصوص گستردگی فعالیت این پلتفرم انجام دهد.

منبع:

تازه ترین ها
ترامپ:
1405/05/18 - 17:38- آمریکا

ترامپ: دارندگان خودروهای برقی دیوانه و بیمار هستند

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اظهاراتی را علیه دارندگان خودروهای برقی مطرح کرد.

سرمایه‌گذاری
1405/05/18 - 17:05- سایرفناوری ها

سرمایه‌گذاری اس‌کی هاینیکس در تولید DRAM و NAND

شرکت اس‌کی هاینیکس مبلغ ۳۸ میلیارد دلار در تولید DRAM و NAND سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

تقویت
1405/05/18 - 16:26- هوش مصنوعي

تقویت حفاظت‌های زیست‌شناسی مدل فِیبل ۵ توسط آنتروپیک

آنتروپیک، حفاظت‌های زیست‌شناسی مدل فِیبل ۵ را جهت آزمایش‌های بهداشتی، بالینی و آموزشی تقویت کرد.