about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

امارات متحده عربی هشدار داد که حساب‌های غیرفعال اکنون یک تهدید بزرگ امنیت سایبری هستند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی هشدار داد که وابستگی فزاینده به خدمات دیجیتال، یک آسیب‌پذیری خاموش اما قابل توجه را به جا می‌گذارد: حساب‌های کاربری غیرفعال.

طبق داده‌های جدید منتشر شده، تقریباً 30 درصد از حساب‌های الکترونیکی در پلتفرم‌ها برای مدت طولانی بدون استفاده باقی می‌مانند، در حالی که هنوز اطلاعات شخصی را ذخیره و مجوزهای دسترسی را حفظ می‌کنند، عواملی که آنها را به اهداف آسانی برای حملات سایبری تبدیل می‌کند.

شورا خاطرنشان کرد که بسیاری از کاربران قبل از رها کردن برنامه‌های جدید، آنها را برای مدت کوتاهی آزمایش می‌کنند، غافل از اینکه حساب‌های ایجاد شده در طول این آزمایش‌ها فعال باقی می‌مانند و اغلب توسط رمزهای عبور ضعیف یا داده‌های شخصی قدیمی محافظت می‌شوند.

این حساب‌های غیرفعال بعداً تلاش‌های ورود به سیستم غیرقابل توضیح یا هشدارهای مشکوکی ایجاد می‌کنند که کاربران را غافلگیر می‌کند.

این توصیه، حساب‌های غیرفعال را به سه نوع طبقه‌بندی می‌کند؛ حساب‌های غیرفعال آن‌هایی هستند که به مدت 30 تا 90 روز استفاده نشده‌اند اما همچنان به کاربران فعال متصل هستند.

حساب‌های راکد و غیرفعال بیش از 6 ماه دست نخورده باقی می‌مانند که معمولاً به دلیل تغییر شغل، پایان یک پروژه یا عدم استفاده از ابزارهای ثانویه است. خطرناک‌ترین دسته، حساب‌های کاربری رها شده، حتی پس از ترک سازمان توسط کارمند نیز باقی می‌مانند و اغلب امتیازات قدیمی خود را حفظ می‌کنند که در صورت عدم مدیریت، می‌توانند مورد سوءاستفاده قرار گیرند.

شورای امنیت سایبری امارات از کاربران خواست تا به طور معمول حساب‌هایی را که دیگر نیازی به آنها ندارند، بررسی و حذف کنند، رمزهای عبور را به صورت دوره‌ای به‌روزرسانی و احراز هویت دو مرحله‌ای را در سرویس‌های فعال فعال کنند. این شورا تأکید کرد که حساب‌های کاربری قدیمی، چه غیرفعال، چه راکد یا رها شده، در صورت عدم مدیریت، خطری جدی برای هویت دیجیتال ایجاد می‌کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.