about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

آلمان نسبت به تهدیدات سایبری احتمالی روسیه در آستانه انتخابات زودهنگام هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نانسی فایزر (Nancy Faeser)، وزیر کشور آلمان، گفت که این کشور باید برای تهدیدات احتمالی امنیت سایبری قبل از انتخابات فدرال آتی آماده شود.

فایزر در بیانیه‌ای اعلام کرد :

«ما باید از دموکراسی خود در فضای دیجیتال محافظت کنیم. ما باید به ویژه در برابر تهدیدهایی مانند حملات هکرها، دستکاری و اطلاعات نادرست و برخی تهدیدات از جانب روسیه آماده باشیم.»

پس از فروپاشی ائتلاف 3 حزبی صدراعظم اولاف شولتز (Olaf Scholz) در هفته گذشته، آلمان در 23 فوریه سال بعد انتخابات زودهنگام برگزار خواهد کرد. تاریخ انتخابات مصالحه‌ای است بین محافظه‌کاران اپوزیسیون که طرفدار رأی‌گیری در ژانویه بودند و شولز که برای اواسط مارس بحث می‌کرد.

وزارت کشور آلمان گزارش داد که اگرچه هیچ حادثه امنیت سایبری قابل توجهی در آلمان در جریان انتخابات اتحادیه اروپا و ایالتی رخ نداده، اما این کشور هوشیاری خود را قبل از انتخابات ملی آتی افزایش داده است.

فایزر عنوان کرد :

«وضعیت امنیت سایبری همچنان متشنج است. اما در عین حال، ما می‌بینیم که مقاومت در برابر حملات در حال افزایش است.»

اظهارات وی همزمان با گزارشی است که توسط اداره فدرال امنیت اطلاعات آلمان (BSI) منتشر شد مبنی بر اینکه تعداد انواع بدافزارهایی که سیستم‌های آلمانی را مورد هدف قرار می‌دهند طی سال گذشته 26 درصد افزایش یافته است.

محققان حداقل 22 گروه هکری دولتی را شناسایی کردند که در حال انجام جاسوسی سایبری علیه مقامات دولتی و مشاغل خصوصی آلمان هستند. به عنوان مثال، کارشناسان ادعا کردند که گروه‌های هکری «APT15» مرتبط با چین و «APT29» مرتبط با روسیه در درجه اول خدمات دولتی را هدف قرار داده‌اند، در حالیکه «APT43» مرتبط با کره شمالی بر مؤسسات تحقیقاتی و آموزشی و همچنین تولیدکنندگان سلاح و مهمات متمرکز است.

بر اساس این گزارش، تعداد حملات منع سرویس توزیع شده (DDoS) در نیمه اول سال جاری 2 برابر شده است. اداره فدرال امنیت اطلاعات آلمان اعلام کرد که این حملات به طور استراتژیک برای ایجاد آشفتگی دربین مردم یا دستیابی به اثرات تبلیغاتی در درگیری‌های بین‌المللی استفاده می‌شود.

پیشتر رجین گرینبرگر (Regine Grienberger)، سفیر سایبری آلمان، تأیید کرده بود که این کشور شاهد افزایش شدید حملات سایبری است که از سوی عوامل دولتی و مجرمان سایبری مرتبط با روسیه نشأت می‌گیرد.

او مدعی شد که گروه‌های باج‌افزاری روسی به شرکت‌های خصوصی این کشور و همچنین خدمات عمومی «اساساً هر روز یا هر هفته» حمله می‌کنند و هکرهای دولتی تحت حمایت کرملین زیرساخت‌های حیاتی کشور و نهادهای دولتی را هدف قرار می‌دهند.

اوایل ماه ژوئن گذشته، حزب اپوزیسیون پیشرو آلمان، اتحادیه دموکرات مسیحی (CDU) مورد حمله سایبری گسترده قرار گرفت. در ماه می امسال نیز، این کشور یک حمله بزرگ به حزب سوسیال دموکرات (SPD) را فاش کرد که به هکرهای «APT28» تحت کنترل دولت روسیه نسبت داده شد.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.