about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت HP قصد دارد تا پیش از سال ۲۰۳۰ میلیادی میلیون‌ها دستگاه کامپیوتر در عربستان سعودی تولید کند که افزون بر تامین نیاز خود ریاض، به کشورهای حوزه خلیج فارس و حتی آفریقا صادر خواهد شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ شرکت HP قصد دارد تا پیش از سال ۲۰۳۰ میلیادی میلیون‌ها دستگاه کامپیوتر در عربستان سعودی تولید کند که افزون بر تامین نیاز خود ریاض، به کشورهای حوزه خلیج فارس و حتی آفریقا صادر خواهد شد. مدیر منطقه‌ای HP می‌گوید با اینکه عربستان هنوز ارزان‌ترین مکان برای تولید کامپیوتر نیست، اما به‌زودی به یکی از رقابتی‌ترین نقاط جهان در این حوزه تبدیل خواهد شد.

به گزارش Semafor، شرکت آمریکایی HPبرای تولید کامپیوتر در خاک عربستان صعودی با شرکت SAMI Advanced Electronics وارد همکاری شده است که  که از زیرمجموعه‌های صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان (PIF) است.

برنامه HP برای تولید کامپیوتر در عربستان

به گفته‌ فاضل سعد، مدیرعامل کسب و کار منطقه‌ای HP در خاورمیانه و شمال آفریقا، این کارخانه در ابتدا یک کامپیوتر دسکتاپ مخصوص AI برای مشتریان سازمانی تولید خواهد کرد اما بعدتر به سرعت ظرفیت تولید آن افزایش خواهد یافت.

البته HP هنوز جزئیاتی درباره حجم سرمایه‌گذاری خود در عربستان را اعلام نکرده است، اما به دنبال این است که بخش عمده تولیدات این مجموعه به بازارهای خاورمیانه و شمال آفریقا صادر شود.

این پروژه بخشی از سیاست کلان عربستان برای تنوع‌بخشی به اقتصاد این کشور و فاصله گرفتن از اقتصاد نفتی است. در همین راستا دولت سعودی با تأسیس شرکت عظیم ALAT (با ارزش ۱۰۰ میلیارد دلار و تحت مالکیت صندوق PIF) به‌دنبال جذب تولیدکنندگان بین‌المللی بزرگ است. ALAT پیش‌تر با Lenovo قرارداد ۲ میلیارد دلاری امضا کرده است تا این شرکت چینی از سال ۲۰۲۶ در خاک عربستان کامپیوتر شخصی و سرور تولید کند.

جالب‌تر اینکه HP عربستان را به‌عنوان مرکز اصلی زنجیره تأمین خود در خاورمیانه و شمال آفریقا انتخاب کرده است. این تصمیم در ادامه تلاش‌های جهانی HP برای تقویت تاب‌آوری زنجیره تأمین پس از بحران‌های ناشی از همه‌گیری کرونا و اختلال در حمل‌ونقل بین‌المللی اتخاذ شده است.

این اقدام HP در کنار سرمایه‌گذاری شرکت‌هایی مانند Lenovo نشان‌دهنده عزم ریاض برای تبدیل شدن به مرکز تولید فناوری در خاورمیانه کاملاً جدی و البته از جنس واقعیت است. از همین رو خیلی دور از انتظار نیست که روزی از خودروهای برقی گرفته تا سخت‌افزارهای کامپیوتر در عربستان به طور انبوه تولید و صادرات شوند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد