about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

در همان حال که مسئولان دولت پزشکیان از تلاش برای رفع فیلترینگ می‌گویند، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از بازگشت طرح صیانت خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ در حالی که چندین ماه از آغاز کار دولت چهاردهم به ریاست دکتر مسعود پزشکیان می‌گذرد، کماکان فشار مردم در شبکه های اجتماعی و همچنین رسانه‌ها برای پیگیری وعده رفع فیلترینگ پابرجا است. در همان حال که مسئولات دولت از تلاش برای رفع محدودیت‌های اینترنت با همکاری نهادهای تصمیم‌گیر می‌گوید، به نظر می‌رسد طرح صیانت دوباره در مجلس مطرح خواهد شد.

بازگشت طرح صیانت به مجلس

سیدعلی یزدی‌خواه، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، طی مصاحبه با شبکه خبری ایران ۲۴ اعلام کرد که کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، کمیته رسانه و فضای مجازی را با تمرکز روی فضای مجازی و رسانه فعال کرده است. به گفته او، در این کمیته که برخی از نمایندگان مجلس هم عضوش شده‌اند، طرحی موسوم به نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی که در مجلس قبلی مطرح بود و به مرحله رای‌گیری نهایی در صحن مجلس نرسید، پیگیری می‌شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اشاره کرد که طرح مذکور با تغییراتی اعمال‌شده توسط اعضای کمیته رسانه و فضای مجازی تدوین شده و توسط هیئت رئیسه مجلس اعلام وصول شده است. این طرح در مقطع کنونی انتظار ارجاع به کمیسیون فرهنگی را می‌کشد. یزدی‌خواه عنوان کرد که امیدوارند بتوانند بالاخره این طرح را با هدف ساماندهی فضای مجازی دنبال کنند و به نتیجه برسانند.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/07/08 - 14:15- آسیا

راه‌اندازی پلتفرم امنیت هویت در امارات و عربستان

شرکت BIO-key با گروه المجلس همکاری می‌کند تا راهکارهای امنیت هویت بیومتریک را به سازمان‌های دولتی و خصوصی در امارات متحده عربی و عربستان سعودی ارائه دهد.

سرمایه‌گذاری
1405/07/08 - 13:48- آمریکا

سرمایه‌گذاری احتمالی شرکت تایوانی TSMC در تگزاس

شرکت تایوانی تی‌اس‌ام‌سی (TSMC) در حال بررسی سرمایه‌گذاری احتمالی در تگزاس ایالات متحده است.

افزایش
1405/07/08 - 13:09- هوش مصنوعي

افزایش صادرات محصولات با فناوری پیشرفته توسط اوکراین

اوکراین افزایش صادرات محصولات با فناوری پیشرفته را هدف قرار داده و بر تاب‌آوری دیجیتال خود تأکید می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.