about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در همان حال که مسئولان دولت پزشکیان از تلاش برای رفع فیلترینگ می‌گویند، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از بازگشت طرح صیانت خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ در حالی که چندین ماه از آغاز کار دولت چهاردهم به ریاست دکتر مسعود پزشکیان می‌گذرد، کماکان فشار مردم در شبکه های اجتماعی و همچنین رسانه‌ها برای پیگیری وعده رفع فیلترینگ پابرجا است. در همان حال که مسئولات دولت از تلاش برای رفع محدودیت‌های اینترنت با همکاری نهادهای تصمیم‌گیر می‌گوید، به نظر می‌رسد طرح صیانت دوباره در مجلس مطرح خواهد شد.

بازگشت طرح صیانت به مجلس

سیدعلی یزدی‌خواه، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، طی مصاحبه با شبکه خبری ایران ۲۴ اعلام کرد که کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، کمیته رسانه و فضای مجازی را با تمرکز روی فضای مجازی و رسانه فعال کرده است. به گفته او، در این کمیته که برخی از نمایندگان مجلس هم عضوش شده‌اند، طرحی موسوم به نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی که در مجلس قبلی مطرح بود و به مرحله رای‌گیری نهایی در صحن مجلس نرسید، پیگیری می‌شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اشاره کرد که طرح مذکور با تغییراتی اعمال‌شده توسط اعضای کمیته رسانه و فضای مجازی تدوین شده و توسط هیئت رئیسه مجلس اعلام وصول شده است. این طرح در مقطع کنونی انتظار ارجاع به کمیسیون فرهنگی را می‌کشد. یزدی‌خواه عنوان کرد که امیدوارند بتوانند بالاخره این طرح را با هدف ساماندهی فضای مجازی دنبال کنند و به نتیجه برسانند.

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1405/05/17 - 20:44- هوش مصنوعي

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده را برای دولت‌ها و شرکت‌ها ترویج می‌کند

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده خود را برای دولت‌ها و شرکت‌هایی که به دنبال مدل‌های پیشرفته هستند، ترویج می‌کند.

کلاهبرداران،
1405/05/17 - 20:05- اروپا

کلاهبرداران، کاربران ارزهای دیجیتال را هدف قرار دادند

کلاهبرداران با استفاده از وب‌سایت‌های جعلی، هویت‌های نظارتی و اسناد جعلی، از دوره گذار اتحادیه اروپا سوءاستفاده کردند.

تغییر
1405/05/17 - 18:07- هوش مصنوعي

تغییر شکل شهرها و مشاغل در هند توسط زیرساخت‌های هوش مصنوعی

پروژه‌های جدید مرکز داده هند، اشتغال‌زایی را افزایش می‌دهد و درعین‌حال بر تقاضای مسکن و توسعه شهری تأثیر می‌گذارد.