about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت آمریکایی میکروچیپ تکنولوژی در روز سه‌شنبه اعلام کرد که طی آخر هفته، فعالیت‌های مشکوک احتمالی را در سیستم‌های فناوری اطلاعات خود شناسایی کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این شرکت بدون ارائه جزئیات بیشتر به کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا گزارش داد که عاملان ناشناس باعث اختلال در استفاده از برخی سرورها و تعدادی از عملیات‌های تجاری شده‌اند.

پس از شناسایی این حادثه، میکروچیپ تکنولوژی (Microchip Technology) سیستم‌های آسیب‌دیده را ایزوله کرده، برخی خدمات را غیرفعال کرده و با کمک متخصصان امنیت سایبری خارجی، تحقیقات را آغاز کرده است.

تا روز سه‌شنبه، تاسیسات تولیدی این شرکت با ظرفیت کمتر از سطح عادی فعالیت می‌کردند و این وضعیت بر توانایی میکروچیپ برای انجام سفارشات تأثیر گذاشته بود.

این شرکت اظهار داشت:

ما به‌طور جدی در تلاشیم تا بخش‌های آسیب‌دیده از سیستم‌های فناوری اطلاعات را آنلاین کرده، عملیات تجاری عادی را بازیابی و تأثیر حادثه را کاهش دهیم.

تحقیقات همچنان ادامه دارد و دامنه، ماهیت و تأثیر کامل این حادثه هنوز مشخص نشده است و همچنین هویت مهاجمان ناشناخته باقی مانده است.

شرکت میکروچیپ هنوز نتوانسته است تعیین کند که آیا این حادثه تأثیرات مالی قابل توجهی بر نتایج عملیات آن خواهد داشت یا خیر.

این شرکت، نیمه‌هادی‌هایی مانند میکروکنترلرها و دستگاه‌های امنیتی و فرکانس رادیویی تولید می‌کند و محصولات خود را به صنایع خودروسازی، صنعتی، هوافضا و دفاع می‌فروشد.

فروش میکروچیپ در سال 2024 به 7.6 میلیارد دلار رسید.

شرکت‌های تولید نیمه‌هادی‌ها هدف جذابی برای هکرهای مالی و دولتی هستند.

در ماه ژوئن، شرکت بریتانیایی آرم (Arm) و شرکت کالیفرنیایی انودیدیا (Nvidia) به مشتریان خود درباره نقص‌های جدید در پردازنده‌های گرافیکی (GPU) هشدار دادند که می‌توانستند توسط هکرها مورد بهره‌برداری قرار گیرند.

همچنین در اکتبر گذشته، شرکت تولید نیمه‌هادی آمریکایی کوالکام (Qualcomm) اعلام کرد که هکرها احتمالاً از چندین آسیب‌پذیری در پردازنده‌های گرافیکی آن سوءاستفاده می‌کنند.

ایالات متحده از تولیدکنندگان داخلی نیمه‌هادی‌ها به شدت محافظت می‌کند و در سال گذشته مقررات امنیت ملی جدیدی را برای شرکت‌هایی که به دنبال دریافت کمک‌های دولتی برای تقویت تولید داخلی نیمه‌هادی‌ها هستند، وضع کرد.

یکی از این مقررات مانع از گسترش ظرفیت تولید نیمه‌هادی‌ها در کشورهایی مانند چین و روسیه به مدت 10 سال می‌شود تا از سوءاستفاده فناوری و نوآوری توسط دشمنان خارجی جلوگیری شود.

به‌طور کلی، قانون چیپس (CHIPS) و ساینس (Science) که در سال 2022 توسط دولت بایدن تصویب شد، تقریباً 53 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در تولید، تحقیق و توسعه نیمه‌هادی‌ها در ایالات متحده را مجاز کرده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد