about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

قوه قضاییه به عنوان یکی از اصلی ترین قوای کشور برای بار دوم توسط یک گروه هکری مورد حمله سایبری قرار گرفت.

به گزارش کار گروه حمات سایبری سایبربان؛ گروه هکری ضد ایرانی "عدالت علی" دیروز مدعی حمله سایبری به سامانه های قوه قضاییه شد، مسئولین قوه قضاییه این خبر را بی اساس و تبلیغاتی اعلام کردند. اما شواهد، خبر از هک و نفوذ دارد و این سوال برای چندمین بار مطرح می شود که متولی تامین امنیت سایبری و حفاظت از داده های شهروندان در کشور کدام نهاد است؟! و چرا در برابر این اتفاقات پاسخگو نیستند؟

این گروه هکری ادعا می کند بیش از سه میلیون پرونده قضایی مربوط به سال های 1387 تا اوایل سال 1402 را در سایت خود منتشر کرده است تا ثابت کند که قوه قضاییه در مورد ساختگی بودن اسناد دروغ می گوید.

نحوه نمایش پرونده ها با قابلیت های دسته بندی شده به گونه ای است که اثبات می کند این گروه هکری به دیتابیسی از پرونده ها سترسی پیدا کرده است. باید اذعان کرد که متاسفانه انتشار جزئیات پرونده های قضایی شهروندان با انواع و اقسام اتهامات و سطوح محرمانگی متفاوت به حریم خصوصی مردم آسیب های جبران ناپذیری و فاجعه باری وارد خواهد کرد.

لازم به ذکر است قوه قضاییه دلیل خود را برای رد این حمله سایبری، خبر موفقیت آمیز بازگشت دارایی های بابک زنجانی به خزانه کشور اعلام کرده است! خوب است این نهاد بداند که بالاخره هر حمله سایبری با یک انگیزه و یک هدف خاص انجام می گیرد؛ مثل حمله به سامانه های مجلس شورای اسلامی که نزدیک انتخابات با هدف تضعیف مشارکت عمومی توسط دشمنان صورت گرفت.

هشدار

این حملات سایبری به سازمان ها و نهاد های مهم کشور اگر صحت و ادامه داشته باشد، راه حل تکرار نشدن این اتفاقات، فقط برخورد قاطع  و محاکمه عاملان سهل انگاری در امنیت سایبری کشور است.

از این حادثه سایبری 24 ساعت می گذرد و هنوز هیچ مقامی  پاسخگو نبوده است! دقیقا نمی دانیم برای بار چندم مطرح می کنیم که متولی تامین امنیت سایبری و حفاظت از داده های دولتی و خصوصی به ویژه داده های شهروندان در کشور کیست ؟!

و در انتها ذکر این نکته حائز اهمیت است که این اتفاقات در حوزه دفاع سایبری زمانی اتفاق می افتد که به اذعان دشمنان ایران در بالاترین نقطه از قدرت سایبری در این سال ها قرار گرفته است . هنوز از گزارش مایکروسافت در مورد قدرت نمایی های سایبری ایران چند روز ی نگذشته است که شاهد هستیم دشمنان با برجسته کردن ضعف ها در حوزه دفاع سایبری قصد دارند تا قدرت تهاجمی ایران در سایبر را به حاشیه ببرند.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.