about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

یک حمله سایبری گسترده باعث شد ۶۰۰ دانش‌آموز و کارمند یکی از کالج‌های بزرگ مالتا در روزهای اخیر دسترسی خود را به حساب‌های مایکروسافت تیمز از دست بدهند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این حمله به کالج سنت آلبرت د گریت صورت گرفت و نگرانی‌هایی درباره از بین رفتن داده‌های آموزشی و اطلاعات حساس ایجاد کرده است.

پلیس مالتا تأیید کرد که سه گزارش از حمله سایبری دریافت کرده است، اما به دلیل قرار داشتن تحقیقات در مراحل اولیه، از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد.

کشیش آرون زهرا، رئیس کالج، بیان کرد که این مؤسسه که دارای مدارس ابتدایی و متوسطه در والتا و یک مهدکودک در فگورا است، در ۵ مارس و در جریان تعطیلات کارناوال متوجه این حمله شد.

او توضیح داد:

متوجه شدیم که حساب‌های ما به‌طور خودکار از مایکروسافت تیمز خارج شده‌اند.

در این حمله ۱۲۰ کارمند و ۴۵۰ دانش‌آموز دسترسی خود را از دست دادند.

حساب‌های هک‌شده حاوی مطالب آموزشی، تکالیف و ارتباطات بین کارکنان و مدیریت بودند.

برخی از حساب‌های آسیب‌دیده اطلاعات حساس مربوط به پرونده‌های اجتماعی را نیز در خود داشتند.

بااین‌حال، ایمیل‌های کارکنان و دانش‌آموزان تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

کالج بلافاصله موضوع را به واحد جرایم سایبری پلیس گزارش داد و رئیس کالج از واکنش سریع مقامات پلیس تقدیر کرد.

وی اظهار کرد:

در عرض دو ساعت پس از گزارش حادثه، هم من و هم کارشناس فناوری اطلاعات کالج تماس‌هایی از این واحد دریافت کردیم. آن‌ها این پرونده را بسیار جدی گرفته‌اند.

کالج همچنین با مایکروسافت تماس گرفت که این حمله را تأیید و تحقیقات خود را آغاز کرد.

مایکروسافت وعده داده است که ظرف هشت روز به‌روزرسانی جدیدی ارائه کند.

در همین حال، کالج یک جایگزین موقت برای ادامه فعالیت‌های آموزشی در نظر گرفته است.

پلتفرم مایکروسافت تیمز پس از همه‌گیری کرونا به یکی از ابزارهای کلیدی در سیستم آموزشی مالتا تبدیل شده است.

این پلتفرم امکان چت، کنفرانس ویدیویی و به اشتراک‌گذاری فایل را فراهم می‌کند و به دانش‌آموزان و معلمان اجازه می‌دهد به‌طور یکپارچه روی پروژه‌ها همکاری کنند.

برخی منابع آموزشی عنوان کردند که ممکن است مدارس دیگری نیز مورد حمله قرار گرفته باشند یا در هفته‌های آینده هدف قرار بگیرند که این موضوع نگرانی‌ها درباره یک کمپین هک گسترده‌تر را افزایش داده است.

تحقیقات همچنان ادامه دارد و کالج به‌طور کامل با مقامات همکاری می‌کند تا میزان خسارت مشخص و عاملان حمله شناسایی شوند.

 

منبع:

تازه ترین ها
اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.