about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ادعای حمله سایبری در ماه آوریل به یک شرکت بزرگ مخابراتی توسط یک گروه باج افزاری که به عنوان یک عملیات مجرمانه سایبری در حال گسترش است، انجام شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، روز شنبه، گروه سایبری رنسوم هاب (RansomHub) نام شرکت فرانتیر (Frontier) را به سایت افشای خود اضافه کرد و ادعا نمود که اطلاعات حساس بیش از 2 میلیون نفر را در اختیار دارد.

این گروه همچنین ادعا کرد که بیش از دو ماه را صرف تلاش برای اخاذی از شرکت کرده است اما هرگز پاسخی دریافت نکرده است.

شرکت فرانتیر به این موضوع واکنشی نشان نداد اما یک حادثه سایبری را در ماه آوریل به کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) گزارش داد.

در آن زمان، این شرکت مستقر در دالاس اظهار کرد که دسترسی غیرمجاز به سیستم‌های فناوری اطلاعات خود را در 14 آوریل شناسایی کرده و شروع به اعمال «اقدامات مهاری» کرده است که شامل خاموش کردن برخی از سیستم‌های شرکت می‌شود.

این تعطیلی ها باعث ایجاد اختلال در عملیاتی شد که شرکت عنوان کرد که می تواند مهم تلقی شود.

این شرکت در تشکیل پرونده کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد:

بر اساس تحقیقات شرکت، مشخص شده است که شخص ثالث احتمالاً یک گروه جرایم سایبری بوده است که از جمله به اطلاعات شخصی قابل شناسایی دسترسی پیدا کرده است.

این گروه باج افزاری ادعا کرد که به نام ها، آدرس ها، شماره های تامین اجتماعی، امتیازات اعتباری و موارد دیگر دسترسی دارد.

از زمان پیدایش این گروه در اوایل سال جاری، به سرعت مسئولیت چندین رویداد برجسته را بر عهده گرفته است.

هکرهای دخیل در حمله باج افزاری به چنج هلثکر (Change Healthcare) که ممکن است شامل داده های مراقبت های بهداشتی یک سوم آمریکایی ها باشد، از پلتفرم رنسوم هاب برای فروش اطلاعات دزدیده شده استفاده می کنند.

اعضای این گروه همچنین مدعی حمله به کریستیز، بزرگترین خانه حراجی جهان از نظر درآمد، و سایر سازمان ها شده اند.

کارشناسان گروه ان سی سی (NCC Group) بیان کردند که گروه رنسوم هاب، سومین گروه باج‌افزاری پرکار با حداقل 27 حمله در ماه مارس بوده است.

ظهور این گروه، ادعای دیرینه محققان امنیتی را تقویت کرده است که گروه های باج‌افزاری، گروه های مبهمی هستند و شرکت‌های وابسته بین آنها حرکت می‌کنند و داده‌های دزدیده شده را می‌فروشند.

در گزارش باج‌افزاری از شرکت امنیتی ماندیانت (Mandiant)، محققان گفتند که رنسوم هاب تلاش می‌کند افراد وابسته ای را به خدمت بگیرد که تحت تأثیر تعطیلی‌های در پی حملات اخیر یا کلاهبرداری‌ها قرار گرفته‌اند، به ویژه گروه های تازه حذف شده ای مانند لاک بیت (LockBit) و ای ال پی اچ وی (AlphV).
 

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.