about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بزرگ‌ترین خرده‌فروش لوازم خانگی اوکراین در اثر حمله سایبری مختل شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ اپیسنتِر (Epicentr)، بزرگ‌ترین خرده‌فروش لوازم خانگی اوکراین، اعلام کرد که قربانی یک حمله سایبری گسترده شده که عملیات ده‌ها فروشگاه آن را در سراسر کشور مختل و سیستم‌های کلیدی فناوری اطلاعات از جمله ثبت فروش و خدمات لجستیک را فلج کرده است.

مشتریان فروشگاه‌های اپیسنتِر در سراسر شهرهای اوکراین به دلیل از کار افتادن سیستم‌های پرداخت نتوانستند خرید کنند. بسیاری نیز گفتند که نمی‌توانند سفارشات خود را تحویل بگیرند یا به برنامه و وب‌سایت شرکت دسترسی داشته باشند.

اپیسنتِر در بیانیه‌ای، که بیش از ۷۰ مرکز خرید با مساحت بیش از ۲.۲ میلیون متر مربع را اداره می‌کند، تأیید کرد که مورد حمله هدفمند قرار گرفته است.

در این بیانیه آمده است:

«حمله عمدی توسط عوامل مخرب عواقب جدی برای زیرساخت‌های شرکت داشته است.»

این خرده‌فروش حادثه را به هیچ گروه خاصی نسبت نداد و هنوز مشخص نیست که هکرها چگونه به سیستم‌های آن نفوذ کرده‌اند یا هدف نهایی آنها چه بوده است. این شرکت تأیید نکرده که آیا در این حمله از باج‌افزار استفاده شده است یا خیر.

درحالی‌که اکثر فروشگاه‌ها فعالیت خود را از سر گرفته بودند، برخی همچنان با اختلال مواجه بودند. اپیسنتِر همچنین مشکلات جاری در سیستم‌های حسابداری خود را تأیید و خاطرنشان کرد که سوابق و مدارک مالی حیاتی مفقود شده‌اند. در نتیجه، در حال حاضر قادر به تولید گزارش‌های مالی و مالیاتی مورد نیاز نیست.

اپیسنتِر همچنین در مورد تأخیرهای احتمالی در تحویل کالا، به ویژه برای سفارش‌های آنلاین، هشدار داد و گفت که مشتریان ممکن است در مراکز خرید آن با مشکلاتی در ردیابی بسته‌ها و خدمات تحویل مواجه شوند. اپیسنتِر 29 هزار نفر را استخدام می‌کند و یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های خصوصی در اوکراین است.

شرکت‌های اوکراینی همچنان هدف حملات سایبری

این سومین حمله سایبری بزرگ به یک شرکت اوکراینی در ماه‌های اخیر است. در ماه ژانویه امسال، شرکت پیشرو در زمینه کشاورزی این کشور به نام «MHP»، از شدیدترین حادثه سایبری در تاریخ خود خبر داد، اگرچه نام گروه مسئول را اعلام نکرد. در ماه مارس سال جاری، هکرهای مظنون روسی، اپراتور راه‌آهن دولتی «Ukrzaliznytsia» را هدف قرار دادند و خدمات بلیط آنلاین آن را مختل کردند.

علاوه بر حملات سایبری اخیر، Ukrzaliznytsia و اپیسنتِر نیز بارها هدف حملات موشکی روسیه قرار گرفته‌اند. از زمان شروع حمله تمام عیار، اپیسنتِر 10 مرکز خرید با مساحتی بیش از 177500 متر مربع را از دست داده است.

اوکراین در بحبوحه جنگ مداوم خود با روسیه با موجی از حملات سایبری مواجه شده است. سال گذشته، بزرگ‌ترین ارائه دهنده خدمات مخابراتی این کشور، «Kyivstar»، دچار یک حمله سایبری ویرانگر شد که خدمات را برای چند روز آفلاین کرد.

اخیراً، مقامات اوکراینی از حمله به ثبت‌های دولتی، از جمله پایگاه‌های داده حاوی داده‌های حساس بیومتریک، مالیاتی و املاک، خبر دادند. در ژانویه 2024، هکرها همچنین یک مرکز داده را که به چندین نهاد بزرگ دولتی، خدمات پستی ملی و یک شرکت بزرگ انرژی خدمات ارائه می‌داد، مختل کردند.

خرده‌فروشان بزرگ در سراسر جهان اهداف اصلی هکرهای مخرب هستند. فروشگاه‌های زنجیره‌ای مارکس و اسپنسر بریتانیا حدود یک هفته است که با یک حمله سایبری دست و پنجه نرم می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.