about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

هکرها بزرگ‌ترین بانک موبایلی اوکراین را با حمله منع سرویس توزیع شده هدف قرار دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به گفته اوله هوروخوفسکی (Oleh Horokhovskyi)، یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل مونوبانک (Monobank)، بزرگ‌ترین بانک موبایلی اوکراین، هکرها این بانک را با حمله گسترده منع سرویس توزیع شده (DDoS) در 16 اوت امسال هدف قرار دادند.

حمله منع سرویس توزیع شده به منظور بارگذاری بیش از حد سرورهای یک وب‌سایت، حجم زیادی از ترافیک را به سمت وب‌سایت هدایت می‌کند، که اغلب باعث اختلال در خدمات می‌شود.

هوروخوفسکی در 16 اوت سال جاری از طریق تلگرام گزارش داد که مونوبانک در عرض 3 ساعت حدود یک میلیارد درخواست خدمات دریافت کرد.

وی افزود :

«ما در حال مبارزه با حمله حین نوشیدن قهوه و دونات هستیم. ما وضعیت را تحت کنترل نگه داشته‌ایم.»

مونوبانک قبلاً در حملات سایبری مشابه هدف قرار گرفته بود. یک حمله منع سرویس توزیع شده در ژانویه 2024 بیش از 580 میلیون درخواست خدمات را به وب‌سایت بانک ارسال کرد.

هوروخوفسکی مقصری را معرفی نکرد، اگرچه مدعی شد که تهدیدات قبلی با هکرهای روسی مرتبط بوده است. کارشناسان ادعا کردند که روسیه از آغاز جنگ هزاران حمله سایبری علیه سازمان های اوکراینی انجام داده است؛ هکرهای اوکراینی نیز با حملات خود علیه روسیه مقابله کرده‌اند. ارتش فناوری اطلاعات اوکراین، یک گروه هکری داوطلب، مسئولیت حمله منع سرویس توزیع شده گسترده علیه بانک‌های روسیه و سیستم پرداخت میر روسیه در ماه ژوئن امسال را بر عهده گرفت.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1404/02/17 - 12:46- سایرفناوری ها

افزایش تقاضا در ارزهای دیجیتال در پی بی‌ثباتی جهانی

سرمایه‌گذاران در طول بی‌ثباتی جهانی به طلا و ارزهای دیجیتال روی می‌آورند.

بازیابی
1404/02/17 - 12:19- هوش مصنوعي

بازیابی اشیا گمشده توسط هوش مصنوعی

بازیابی اشیا گمشده با هوش مصنوعی در ژاپن امکان‌پذیر شد.

کاهش
1404/02/17 - 10:24- هوش مصنوعي

کاهش سهم درآمد مایکروسافت از شرکت اُپن اِی آی

شرکت اُپن اِی آی قصد دارد پس از تجدید ساختار، سهم درآمد مایکروسافت را کاهش دهد.