about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گفته کارشناسان، برخی کاربران و برندهای مشهور و سلبریتی‌ها از جمله پاریس هیلتون هدف حمله سایبری به تیک‌تاک قرار گرفتند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ تیک‌تاک (TikTok) اعلام کرد که در حال رسیدگی به یک حمله سایبری است که برندها و افراد مشهور از جمله پاریس هیلتون (Paris Hilton) و سی‌ان‌ان (CNN) را هدف قرار داده است.

با این حال، برنامه اشتراک‌گذاری ویدیو به بی‌بی‌سی گفت که تعداد «بسیار محدود» حساب‌ها به خطر افتاده است.

این شرکت اظهار داشت که در حال کار با کاربران برای بازگرداندن دسترسی به حساب‌های آنها است.

تیک‌تاک، متعلق به شرکت چینی «ByteDance»، جزئیات بیشتری در مورد حمله سایبری مانند نحوه انجام آن به اشتراک نگذاشت.

یکی از سخنگویان تیک‌تاک گفت که حساب پاریس هیلتون، سلبریتی معروف آمریکایی، هدف قرار گرفته، اما به خطر نیفتاده است. هیلتون که بیش از 10 میلیون دنبال کننده در تیک‌تاک دارد، یکی از کاربران فعال این پلتفرم به شمار می‌رود؛ حساب پخش کننده خبری سی‌ان‌ان نیز به خطر افتاده است.

تیک‌تاک توضیح داد :

«ما از نزدیک با سی‌ان‌ان برای بازگرداندن دسترسی به حساب و اجرای اقدامات امنیتی پیشرفته برای محافظت از حساب آنها در حرکت رو به جلو همکاری می‌کنیم. ما متعهد به حفظ یکپارچگی پلتفرم هستیم و به نظارت بر هرگونه فعالیت غیراصیل بعدی ادامه خواهیم داد.»

سی‌ان‌ان هنوز در این خصوص واکنشی نشان نداده و اظهارنظری نکرده است.

این خبر در حالی منتشر شد که تیک‌تاک در ایالات متحده با ممنوعیت مواجه است، مگر اینکه توسط شرکت مادر چینی خود فروخته شود.

تیک‌تاک میلیون‌ها کاربر در سراسر جهان دارد، اما با سؤالاتی در مورد امنیت داده‌های کاربران و پیوندهای آن با دولت در پکن مواجه شده است؛ و همچنین به عنوان یک میدان نبرد رسانه‌های اجتماعی جدید برای انتخابات ایالات متحده در حال ظهور است.

اوایل ماه جاری، دونالد ترامپ علیرغم تلاش برای ممنوعیت این پلتفرم به دلایل امنیت ملی در دوران ریاست جمهوری خود، به تیک‌تاک پیوست.

ترامپ که از زمان راه‌اندازی حساب کاربری خود بیش از 5 میلیون دنبال کننده جمع کرده، گفت که از هر ابزاری که در دسترس است برای صحبت مستقیم با مردم آمریکا استفاده خواهد کرد.

جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، نیز از این پلتفرم برای کمپین انتخاباتی مجدد در ماه نوامبر امسال استفاده می‌کند، اما او فقط حدود 350 هزار دنبال کننده، بسیار کمتر از رقیبش، دارد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد