about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به آژانس فضایی لهستان

آژانس فضایی لهستان پس از رویارویی با حمله سایبری، در حال بررسی سیستم‌های خود است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ آژانس فضایی لهستان (POLSA) اعلام کرد که متحمل یک حمله سایبری شده و در حال حاضر مشغول بررسی این حادثه است.

در پاسخ به این حمله، آژانس گفت که اینترنت شبکه خود را قطع کرده و در حال حاضر وب‌سایت آن غیرقابل دسترس است.

کریستوف گاوکوفسکی (Krzysztof Gawkowski)، وزیر دیجیتال لهستان، تأیید کرد که سرویس‌های امنیت سایبری دولتی دسترسی غیرمجاز به زیرساخت‌های فناوری اطلاعات آژانس فضایی را شناسایی و سیستم‌های آسیب‌دیده را ایمن کرده‌اند. متخصصان سایبری اکنون در حال فعالیت برای شناسایی مهاجمان هستند.

مقامات لهستانی فاش نکردند که آیا این حمله توسط گروه‌های باج‌افزاری یا هکرهایی با انگیزه سیاسی انجام شده است. آنها همچنین جزئیات بیشتری در مورد نحوه نفوذ هکرها به سیستم ارائه نکردند.

آژانس فضایی لهستان، یک آژانس دولتی مسئول فعالیت‌های فضایی این کشور و یکی از اعضای آژانس فضایی اروپا (ESA) است که بر مشارکت این کشور در اکتشاف فضا و فناوری ماهواره نظارت دارد.

در ماه ژانویه سال جاری، گاوکوفسکی گفت که فضای سایبری لهستان بیشترین هدف حملات سایبری در اتحادیه اروپا است. او بیشتر این حوادث را به روسیه نسبت داد.

کارشناسان ادعا کردند که لهستان به دلیل حمایت نظامی از اوکراین و نقش میزبانی برای پناهندگان اوکراینی، به هدف اصلی هکرهای طرفدار روسیه تبدیل شده است. در ماه سپتامبر گذشته، گاوکوفسکی گزارش داد که حملات سایبری به لهستان از سال 2023 حدود 2 برابر شده و بیش از 400 هزار حادثه سایبری در نیمه اول سال گذشته ثبت شده است.

لهستان برای تقویت دفاع خود در ماه ژوئن امسال از سرمایه‌گذاری 760 میلیون دلاری در حوزه امنیت سایبری خبر داد.

آژانس‌های فضایی مانند آژانس فضایی لهستان می‌توانند اهداف جذابی برای هکرها باشند، زیرا اغلب با سازمان‌های نظامی و اطلاعاتی همکاری می‌کنند. یک نقض احتمالی، توسط هکرهای با انگیزه مالی یا سیاسی، می‌تواند اطلاعات حساس مربوط به دفاع، عملیات‌های ماهواره‌ای یا تحقیقات طبقه‌بندی شده را افشا کند و امنیت ملی را به خطر بیندازد.

از جمله نمونه‌های اخیر حوادث سایبری علیه آژانس‌های فضایی، حمله به «JAXA» ژاپن است. این آژانس از سال 2016، زمانی که در میان 200 شرکت و مؤسسه تحقیقاتی ژاپنی قرار داشت که توسط هکرهای نظامی چینی هدف قرار گرفتند، متحمل چندین حادثه سایبری شده است. کارشناسان اعلام کردند که در سال 2023، هکرهای ناشناس سرور شبکه آژانس را هدف قرار دادند تا احتمالاً به عملیات عمومی تجاری آن دسترسی پیدا کنند. این حمله ممکن است منجر به نقض ارتباطات بین آژانس و سازمان‌های خارجی مانند تویوتا شود که با آنها قراردادهای محرمانه دارند.
 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.