about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به اندیشکده آمریکایی

بنیاد هریتیج، یک اندیشکده مستقر در ایالات متحده، مورد حمله سایبری قرار گرفت که در نتیجه، شبکه آن را مجبور به آفلاین شدن کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، یک اندیشکده آمریکایی به نام بنیاد هریتیج (The Heritage Foundation) گفت که در اوایل این هفته یک حمله سایبری را تجربه کرده است.

یک فرد مطلع از این حمله بیان کرد که در حالی که تلاش‌ها برای جبران این حمله سایبری در حال انجام است، مشخص نیست که آیا اطلاعاتی به بیرون درز پیدا کرده است یا خیر.

طبق گزارش ها، این سازمان شبکه خود را برای جلوگیری از هرگونه فعالیت مخرب بیشتر، در حالی که حادثه در حال بررسی بود، بسته است.

گزارش شده است که این حمله از سوی هکرهای دولتی انجام شده است، با این حال، مقامات این بنیاد هیچ مدرکی برای حمایت از این ادعاها ارائه نکرده اند.

هریتیج یک بنیاد مستقر در واشنگتن است که در سیاست جمهوری خواهان بسیار تأثیرگذار است.

این بنیاد که در سال 1973 تأسیس شد، از مسائل محافظه کارانه حمایت و لابی می کند.

این بنیاد قبلاً در سال 2015 مورد حمله سایبری قرار گرفت، زمانی که هکرها اطلاعات شخصی اهداکنندگان و ایمیل‌های داخلی را به سرقت بردند.

اتاق‌های فکر به دلیل ارتباط نزدیک و نفوذشان بر قانون‌گذاران، با حملات مکرری از سوی هکرهای خارج از کشور و گروه‌های جاسوسی تحت رهبری دولت‌ها مواجه می‌شوند.

 

منبع:

تازه ترین ها
تکذیب
1405/04/12 - 00:47- جرم سایبری

تکذیب ادعای حمله سایبری به بوئینگ

شرکت بوئینگ گزارش‌ها درباره وقوع حمله سایبری به زیرساخت‌های فناوری اطلاعات خود را رد و اعلام کرد اختلال گسترده‌ای که برخی سامانه‌ها و برنامه‌های رایانه‌ای این شرکت را تحت تأثیر قرار داد، ناشی از یک نقص فنی بوده و هیچ نشانه‌ای از حمله سایبری وجود ندارد.

بحران
1405/04/12 - 00:38- آمریکا

بحران در توافق انتقال داده آمریکا با اتحادیه اروپا

رأی اخیر دیوان عالی آمریکا درباره اختیارات رئیس‌جمهور در برکناری اعضای نهادهای مستقل، آینده توافق انتقال داده میان اتحادیه اروپا و آمریکا را با ابهام جدی روبه‌رو کرده است.

استرداد
1405/04/12 - 00:33- آمریکا

استرداد عضو ۱۹ ساله گروه هکری اسکترد اسپایدر به آمریکا

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد یک جوان ۱۹ ساله دارای تابعیت دوگانه آمریکا و استونی که به عضویت در گروه هکری اسکترد اسپایدر متهم است، از فنلاند به ایالات متحده مسترد شده تا با اتهامات مرتبط با حملات سایبری، نفوذ غیرمجاز و کلاهبرداری روبه‌رو شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.