about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

چین مدعی شد آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا حمله‌ای پیشرفته علیه یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های رمزنگاری تجاری این کشور انجام داده‌اند که منجر به سرقت گسترده داده‌های حساس شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این ادعا در گزارشی از سوی مرکز واکنش اضطراری شبکه‌های رایانه‌ای چین (CNCERT) منتشر شد.

طبق گزارش، حمله با سوءاستفاده از یک آسیب‌پذیری در سیستم CRM شرکت آغاز شد و با کاشت تروجانی تخصصی، امکان کنترل از راه دور و سرقت داده‌ها را فراهم کرد.

مهاجمان در ادامه شبکه داخلی را نیز به خطر انداختند.

این رخنه حدود ۹۵۰ مگابایت داده تجاری، اطلاعات ۶۰۰ کاربر، ۸ هزار پروفایل مشتری و ۱۰ هزار سفارش قراردادی از جمله قراردادهای دولتی را افشا کرد.

همچنین ۶.۲ گیگابایت داده تحقیقاتی و کدهای توسعه پیشرفته سرقت شد.

تحلیل فنی مرکز واکنش اضطراری شبکه‌های رایانه‌ای چین نشان می‌دهد ابزارها و روش‌های استفاده‌شده مشابه عملیات‌های پیشین منتسب به آمریکا بوده‌اند.

حملات عمدتاً در ساعات کاری آمریکا و با تکنیک‌های پیشرفته پنهان‌کاری انجام شده است.

چین با انتشار این اطلاعات، دیگر کشورها را به تقویت دفاع سایبری خود فرا خواند.

ایالات متحده تاکنون پاسخی به این اتهامات نداده است.

کارشناسان هشدار داده‌اند که افزایش اینگونه اتهامات می‌تواند حکمرانی جهانی در فضای سایبری را بیشتر به خطر اندازد.

 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

حمله
1404/02/11 - 21:44- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

توسعه
1404/02/11 - 21:30- سایرفناوری ها

توسعه شبکه 5G در کنیا

با وجود نرخ نفوذ ۶۰ درصدی برای فناوری ۴G، تا سال ۲۰۲۷، نرخ پذیرش ۵G در کنیا می‌تواند تقریباً به ۳۰ درصد برسد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.