about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در شرایطی که توافق آتش‌بس میان دولت لبنان و رژیم صهیونیستی در سایه تداوم کشتار صهیونیست‌ها در لبنان و غزه، معادلات میدانی جبهه مقاومت را وارد مرحله تازه‌ای کرده است، «جبهه پشتیبانی سایبری» از عملیاتی جدید پرده برداشت.

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری با انتشار بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که هم‌زمان با جنایات رژیم صهیونسیتی و بازی‌های سیاسی سازش، سه مؤسسه حقوقی اسرائیلی Bracha & Co، Yoram Bitan و Yossi Levy & Co را هدف حملات سایبری سنگین قرار داده است.
 

 در این بیانیه آمده است که در جریان این عملیات، داده‌ها و اسناد محرمانه‌ای از این مؤسسات به دست آمده که به گفته این گروه، نشان‌دهنده همکاری نزدیک آن‌ها با وزارت جنگ رژیم صهیونیستی و نهادهای امنیتی وابسته است.
 

 این حمله، نشانه ورود محور مقاومت به لایه‌های اطلاعاتی و حقوقی دشمن است. اطلاعات و اسناد محرمانه این عملیات نیز به‌زودی منتشر خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
توافق‌نامه
1405/06/02 - 22:18- اقیانوسیه

توافق‌نامه کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا با روبلاکس

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا توافق‌نامه‌ای با روبلاکس منعقد کرد تا اقدامات ایمنی را باهدف محافظت از کودکان اجرا کند.

اتهام
1405/06/02 - 21:18- آسیا

اتهام ۹ نفر به دلیل قاچاق تراشه به چین

تایوان ۹ نفر را به اتهام صادرات غیرقانونی سرورهای هوش مصنوعی حاوی تراشه‌های انویدیا به چین متهم کرد.

بررسی
1405/06/02 - 20:38- هوش مصنوعي

بررسی زیرساخت ابری مستقل توسط پاکستان

پاکستان در حال بررسی زیرساخت ابری مستقل برای پشتیبانی از تبادل امن داده‌های دولتی، ابزارهای هوش مصنوعی و خدمات تجارت دیجیتال است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.