about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بر اساس گزارشی که اخیرا منتشر شده، یک گروه هکری طرفدار روسیه موسوم به ورمین، پس از دو سال عدم فعالیت، برای هدف قرار دادن ارتش اوکراین در یک عملیات جاسوسی جدید دوباره ظاهر شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بر اساس گزارش ها، این گروه توسط پلیس لوهانسک (LPR)، یک شبه ایالت ناشناخته واقع در شرق اوکراین که در سال 2022 به روسیه ضمیمه شد، کنترل می شود.

گمان می رود این هکرها به نمایندگی از کرملین عمل می کنند.

این گروه در آخرین کمپین خود که توسط تیم واکنش اضطراری رایانه ای اوکراین (CERT-UA) تجزیه و تحلیل شد، ارتش اوکراین را با هدف سرقت اطلاعات حساس از دستگاه ها هدف قرار داد.

برای انجام این عملیات، ورمین (Vermin) از یک بدافزار شناخته شده قبلی به نام اسپکتر (Spectr) و نرم افزار همگام سازی قانونی فایل به نام سینکتینگ (SyncThing) استفاده کرده است.

هکرها ابزارها را از طریق ایمیل های فیشینگ حاوی آرشیوهای مخرب محافظت شده توسط رمز عبور به رایانه های قربانیان ارسال کرده اند.

اسپکتر یک بدافزار منعطف و سازگار است که می‌تواند هر 10 ثانیه از صفحه قربانی عکس بگیرد، فایل‌هایی با پسوندهای خاص را کپی کند و داده‌های احراز هویت را از پیام‌رسان‌ها از جمله تلگرام، سیگنال و اسکایپ بدزدد.

همچنین می‌تواند اطلاعات مرورگرهای اینترنتی مانند فایرفاکس، اج و کروم، از جمله احراز هویت و داده‌های جلسه، و همچنین سابقه مرورگر را به سرقت ببرد.

در مارس 2022، تیم واکنش اضطراری رایانه ای اوکراین هشدار داد که ورمین از اسپکتر برای هدف قرار دادن زیرساخت های دولت اوکراین استفاده کرده است.

به گفته محققان، از سینکتینگ در کمپین جدید برای استخراج اسناد، فایل‌ها، گذرواژه‌ها و سایر اطلاعات سرقت شده از رایانه‌های قربانیان به سرورهای ورمین استفاده شده است.

هکرها اغلب از ابزارهای قانونی در طول حملات خود استفاده می کنند تا از شناسایی جلوگیری کنند.

اوایل این هفته، شرکت امنیت سایبری سایبل (Cyble) گزارش داده بود که وزارت دفاع اوکراین و یک پایگاه نظامی توسط هکرهای تحت حمایت دولت بلاروس موسوم به گوست رایتر (Ghostwriter) مورد حمله قرار گرفته اند.

روز سه‌شنبه، تیم واکنش اضطراری رایانه ای اوکراین در مورد حملات سایبری علیه پرسنل ارتش اوکراین و سرویس‌های دفاعی با استفاده از بدافزار دارک کریستال (DarkCrystal) هشدار داد که می‌تواند به مهاجمان امکان دسترسی از راه دور به دستگاه قربانی را بدهد.
 

منبع:

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.