about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

دادستان ملی لهستان گفت که نزدیک به 578 شهروند بین سال‌های 2017 تا 2022 هدف جاسوس‌افزار قدرتمند تجاری به نام پگاسوس قرار گرفته‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بر اساس گزارش رسانه های محلی، دادستان کل آدام بودنار روز سه شنبه بیان کرد که بیشترین تعداد آلودگی، 162 مورد، در سال 2021 رخ داده است.

پگاسوس (Pegasus) یک نرم افزار جاسوسی تجاری پیشرفته است که توسط گروه ان اس او (NSO) مستقر در رژیم صهیونیستی به دولت های سراسر جهان فروخته می شود.

این شرکت اظهار کرده است که برای استفاده هایی مانند تعقیب کیفری و اطلاعات خارجی، این نرم افزار را در نظر گرفته است، اما اغلب برای هدف قرار دادن فعالان، سیاستمداران و روزنامه نگاران از آن استفاده می شود.

هفته گذشته، دادستان های لهستانی عنوان نمودند که در حال تشکیل پرونده ای علیه مقامات فعلی و سابق دولت هستند که گمان می رود از پگاسوس علیه اعضای حزب مخالف و متحدان آنها استفاده کرده اند.

تعداد گزارش‌های قبلی از این آلودگی‌های مشکوک به پگاسوس بسیار کمتر بود؛ تنها 31 قربانی احتمالی برای به اشتراک گذاشتن داستان‌های خود در دفتر دادستان احضار شدند.

با این حال، این هفته، یکی از مقامات ارشد سرویس های ویژه لهستان، توماس سیمونیاک، در مصاحبه ای تایید کرد که تعداد قربانیان پگاسوس از 500 نفر فراتر رفته است.

به گفته وی، برخی از پرونده های جاسوسی "توجیه پذیر" بود؛ زیرا افراد مظنون به تروریسم را هدف قرار می داد یا در قالب بخشی از اقدامات ضد جاسوسی انجام شده بود.

با این حال، او اعتراف کرد که «موارد بسیار زیادی» نیز وجود دارد که استفاده از پگاسوس توجیه نشده است.

در اوایل ماه فوریه، دونالد تاسک، نخست وزیر لهستان تصریح کرد که اسنادی را کشف کرده است که "صد درصد" تایید می کند که دولت قبلی، به رهبری حزب قانون و عدالت (PiS)، به طور غیرقانونی پگاسوس را برای ردیابی لیست بسیار طولانی از اهداف داخلی مستقر کرده است.

این اتفاق از جمله در فصل انتخابات این کشور رخ داده است.

در ماه سپتامبر، بازرسان محلی سنا اعلام کردند که انتخابات سال 2019 کشور به دلیل استقرار پگاسوس، از جمله علیه رهبر مخالفان، کریستوف بریزا، ناعادلانه بوده است.

لهستان یکی از معدود دموکراسی های اروپایی است که از نرم افزارهای جاسوسی پگاسوس برای استراق سمع شهروندانش استفاده می کند.

به گفته حامیان حریم خصوصی، اسپانیا، یونان و مجارستان نیز به طور مشابه در سال های اخیر از نرم افزارهای جاسوسی استفاده کرده اند.

جان اسکات ریلتون، محقق امنیتی در آزمایشگاه سیتیزن (Citizen) در کانادا که به کشف مشکل نرم افزارهای جاسوسی لهستان کمک کرد، اظهار داشت که پیگیری لهستان برای پاسخگویی در مورد استقرار نرم افزارهای جاسوسی بیشتر از بسیاری از تحقیقات در اروپا پیشرفت کرده است.

اسکات ریلتون روز سه شنبه پس از افشای اخیر قربانیان پگاسوس در لهستان گفت:

این شفافیت ستودنی برای اولین بار در اتحادیه اروپا مشاهده شده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.