about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

«تیکت‌مَستر» که بزرگترین ارائه دهنده بلیط کنسرت در جهان به شمار می‌رود، حمله‌ای سایبری را تایید کرده است که می‌تواند شامل سرقت داده‌های ۵۶۰ میلیون مشتری باشد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان ؛ به نقل از دویچه وله، شرکت مادر "لایو نیشن انترتینمنت" به کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده در مورد نشت اطلاعات اطلاع داده است. این شرکت آمریکایی اعلام کرد که در روز ۲۰ مه (۱۰ خرداد) متوجه حمله هکری شده و شرکت‌های تخصصی را مأمور بررسی این موضوع کرده است.

گروه هکری "شاینی‌هانترز" (ShinyHunters) مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته است. این گروه این خبر را در "دارک‌وب" اعلام کرد و گفت که داده‌های میلیون‌ها مشتری از جمله نام، آدرس و اطلاعات کارت اعتباری آنها را به فروش می‌گذارد. این گروه ۵۰۰ هزار دلار (۴۶۰ هزار یورو) باج خواسته است.

شرکت مادر "لایو نیشن" گفت: «ما در تلاش هستیم تا خطر را برای کاربران و شرکت خود به حداقل برسانیم و به مقامات مجری قانون اطلاع داده‌ایم و با آنها همکاری می‌کنیم.» این شرکت افزود که این رویداد "تأثیر مادی چندانی بر کل کسب‌وکار یا وضعیت مالی ما نخواهد داشت".

اف‌بی‌آی پیشنهاد کمک به تحقیقات را داد

دولت استرالیا روز پنجشنبه ۳۰ مه اعلام کرد تحقیقاتی را در مورد حمله هکری آغاز کرده است. پلیس فدرال آمریکا "اف‌بی‌آی" پیشنهاد کمک کرد. به مشتریان "تیکت‌مَستر" توصیه می‌شود رمز عبور خود را تغییر دهند.

گروه هکری "شاینی‌هانترز" پیش از این نیز خبرساز شده بود. به گفته وزارت دادگستری آمریکا، این گروه در سال ۲۰۲۰ حجم عظیمی از داده‌های مشتریان بیش از ۶۰ شرکت را در اینترنت در اختیار همگان گذاشت.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد