about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان ادعا کردند که هکرهای روسی شرکت‌های دفاعی اوکراین را در کمپین جدید هدف قرار دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان ادعا کردند که هکرهای روسی در یک کمپین جدید، شرکت‌های نظامی و دفاعی اوکراین را هدف قرار داده‌اند؛ عامل تهدید پشت این کمپین، که توسط تیم واکنش اضطراری کامپیوتری نظامی اوکراین (MIL.CERT-UA) با نام «UAC-0185» معرفی شده، ایمیل‌های فیشینگ را به عنوان دعوت‌نامه‌هایی برای یک کنفرانس دفاعی قانونی که هفته گذشته در کی‌یف برگزار شد، ارسال کرده است.

به گفته کارشناسان، گروه هکری که با نام «UNC4221» نیز شناخته می‌شود، حداقل از سال 2022 فعال بوده و عمدتاً با سرقت اطلاعات اعتباری از طریق برنامه‌های پیام‌رسان مانند سیگنال، تلگرام و واتس‌اپ و همچنین از طریق سیستم‌های نظامی محلی مانند دلتا، تنتا و کروپیوا، پرسنل نظامی اوکراینی را هدف قرار داده است.

تیم واکنش اضطراری کامپیوتری نظامی اوکراین مدعی شد که علاوه بر به خطر افتادن حساب‌ها، مهاجمان به طور انتخابی حملات سایبری را برای دسترسی غیرمجاز از راه دور به رایانه‌های کارکنان مجتمع دفاعی-صنعتی و نیروهای دفاعی اوکراین انجام داده‌اند.

اوکراین این گروه را به کشور خاصی نسبت نداد، اما محققان قبلاً UNC4221 را به روسیه مرتبط کرده بودند. تاکتیک‌ها و اهداف این گروه با آن‌هایی که معمولاً هکرهای مورد حمایت مسکو به کار می‌برند، همسو هستند.

گروه هکری فوق از ابزارهای شناخته شده‌ای برای آلوده کردن دستگاه‌های قربانیان خود از جمله «MeshAgent» و «UltraVNC»، یک نرم افزار منبع باز مورد استفاده برای مدیریت از راه دور سیستم‌های رایانه‌ای، استفاده می‌کند.

اوایل ماه اوت سال جاری، محققان اظهار داشتند که عامل تهدید موسوم به «UAC-0198»، از بدافزار پشتی مبتنی بر MeshAgent برای آلوده کردن بیش از 100 رایانه دولتی اوکراین استفاده کرد.

طبق تجزیه و تحلیل شرکت امنیت سایبری «MalwareBytes»، MeshAgent می‌تواند به روش‌های مختلف به سیستم‌ها نفوذ کند که اغلب در نتیجه کمپین‌های ایمیلی حاوی ماکروهای مخرب است. نرم‌افزار UltraVNC همچنین می‌تواند توسط هکرها برای به دست آوردن کنترل سیستم مورد نظر و نصب درهای پشتی مورد استفاده قرار گیرد.

شرکت‌های نظامی و دفاعی اوکراین، اهداف مشترک هکرها هستند که ظاهراً با روسیه ارتباط دارند. اوایل ماه ژوئیه امسال، عامل تهدید «UAC-0180»، تلاش کرد با استفاده از ایمیل‌های مخربی که تحت عنوان قراردادهای خرید هواپیماهای بدون سرنشین پنهان شده بودند، به سیستم‌های شرکت‌های دفاعی اوکراینی دسترسی پیدا کند.

کارشناسان ادعا کردند که در یک کمپین در ماه ژوئن 2024، گروه موسوم به وِرمین (Vermin) به نیروهای مسلح اوکراین با بدافزار «Spectr» حمله کرد تا اطلاعات حساس دستگاه‌های آنها را بدزدد.

در همان دوره، محققان در مورد حملات هکرهای تحت حمایت دولت بلاروس موسوم به «Ghostwriter» به وزارت دفاع اوکراین هشدار دادند.

پیش از این تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای اوکراین در مورد حملات سایبری علیه پرسنل ارتش این کشور و سرویس‌های دفاعی با استفاده از بدافزار «DarkCrystal» هشدار داده بود که می‌تواند به مهاجمان امکان دسترسی از راه دور به دستگاه قربانی را بدهد.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.