about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گفته کارشناسان، هکرهای جنوب آسیا در کمپین جدید جاسوسی نهادهای پاکستانی را هدف قرار دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که یک عامل تهدید معروف به فیل مرموز (Mysterious Elephant) نهادهای پاکستانی را در یک کمپین جدید جاسوسی هدف قرار داد.

براساس گزارش جدید شرکت امنیت سایبری «Knownsec» مستقر در چین، این گروه هکری معروف به «APT-K-47»، از سال 2022 فعال بوده و احتمالاً منشأ آن در جنوب آسیا است. به گفته محققان، اهداف و تکنیک‌های این گروه مشابه مواردی است که توسط گروه‌های جاسوسی سایبری مرتبط با دولت هند، از جمله «SideWinder»، «Confucius» و «Bitter» استفاده می‌شود.

هکرها نسخه بهبودیافته‌ای از «Asyncshell» را به عنوان بخشی از کمپین جدید خود در دستگاه‌های آلوده وارد کردند. این مورد برای اولین بار در ژانویه امسال شناسایی شد، زمانی که محققان نمونه مخربی را یافتند که از یک آسیب‌پذیری در ابزار محبوب بایگانی فایل برای ویندوز (WinRAR) سوءاستفاده می‌کرد. تا به امروز Knownsec چهار نسخه مختلف از Asyncshell را شناسایی کرده است.

محققان گفتند :

«APT-K-47 از سال 2023 مکرراً از Asyncshell برای انجام فعالیت‌های حمله استفاده کرده و به تدریج زنجیره حمله و کد محموله را ارتقا داده است.»

بردار دسترسی اولیه دقیقی که این گروه در آخرین کمپین به کار گرفته، ناشناخته است، اما احتمالاً شامل ایمیل‌های فیشینگ می‌شود.

محققان براین باورند که هکرها یک محموله مخرب را از طریق یک فایل فشرده حاوی یک آرشیو رمزگذاری شده و یک فایل متنی با رمز عبور، تحویل دادند. گروه هکری احتمالاً از این روش برای فرار از شناسایی توسط برنامه‌های آنتی‌ویروس استفاده کرده است.

این سند فریب در یک وب‌سایت وزارت پاکستان میزبانی و در درجه اول در مورد موضوعات مربوط به جشن حج و زیارت سالانه مکه بحث شد.

کارشناسان اهداف دقیق این کمپین یا موفقیت آن را فاش نکردند؛ قربانیان قبلی فیل مرموز در پاکستان، بنگلادش و ترکیه مستقر بودند.

به عنوان مثال، در اکتبر 2023، این گروه از حملات فیشینگ برای ارائه یک درب پشتی به نام «ORPCBackdoor» به اهدافی در پاکستان و سایر کشورها استفاده کرد.

اگرچه این حمله مستقیماً به هند نسبت داده نشد، اما هر 2 کشور قبلاً از قابلیت‌های جاسوسی سایبری علیه یکدیگر استفاده کرده‌اند.

اوایل سال جاری، محققان کمپینی مرتبط با هکرهایی را کشف کردند که ظاهراً در پاکستان مستقر هستند و به مدت 6 سال از بدافزار مبتنی بر اندروید برای هدف قرار دادن دولت و شرکت‌های هندی در بخش‌های دفاعی و فناوری استفاده کرده بودند.

در ماه فوریه امسال، هکرهای مشکوک تحت حمایت دولت هند از کلاهبرداری‌های عاشقانه به منظور فریب قربانیان در پاکستان برای نصب برنامه‌های مخرب استفاده کردند که دستگاه‌های آنها را با بدافزار جاسوسی آلوده می‌کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد