about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته کارشناسان، هکرهای جنوب آسیا در کمپین جدید جاسوسی نهادهای پاکستانی را هدف قرار دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که یک عامل تهدید معروف به فیل مرموز (Mysterious Elephant) نهادهای پاکستانی را در یک کمپین جدید جاسوسی هدف قرار داد.

براساس گزارش جدید شرکت امنیت سایبری «Knownsec» مستقر در چین، این گروه هکری معروف به «APT-K-47»، از سال 2022 فعال بوده و احتمالاً منشأ آن در جنوب آسیا است. به گفته محققان، اهداف و تکنیک‌های این گروه مشابه مواردی است که توسط گروه‌های جاسوسی سایبری مرتبط با دولت هند، از جمله «SideWinder»، «Confucius» و «Bitter» استفاده می‌شود.

هکرها نسخه بهبودیافته‌ای از «Asyncshell» را به عنوان بخشی از کمپین جدید خود در دستگاه‌های آلوده وارد کردند. این مورد برای اولین بار در ژانویه امسال شناسایی شد، زمانی که محققان نمونه مخربی را یافتند که از یک آسیب‌پذیری در ابزار محبوب بایگانی فایل برای ویندوز (WinRAR) سوءاستفاده می‌کرد. تا به امروز Knownsec چهار نسخه مختلف از Asyncshell را شناسایی کرده است.

محققان گفتند :

«APT-K-47 از سال 2023 مکرراً از Asyncshell برای انجام فعالیت‌های حمله استفاده کرده و به تدریج زنجیره حمله و کد محموله را ارتقا داده است.»

بردار دسترسی اولیه دقیقی که این گروه در آخرین کمپین به کار گرفته، ناشناخته است، اما احتمالاً شامل ایمیل‌های فیشینگ می‌شود.

محققان براین باورند که هکرها یک محموله مخرب را از طریق یک فایل فشرده حاوی یک آرشیو رمزگذاری شده و یک فایل متنی با رمز عبور، تحویل دادند. گروه هکری احتمالاً از این روش برای فرار از شناسایی توسط برنامه‌های آنتی‌ویروس استفاده کرده است.

این سند فریب در یک وب‌سایت وزارت پاکستان میزبانی و در درجه اول در مورد موضوعات مربوط به جشن حج و زیارت سالانه مکه بحث شد.

کارشناسان اهداف دقیق این کمپین یا موفقیت آن را فاش نکردند؛ قربانیان قبلی فیل مرموز در پاکستان، بنگلادش و ترکیه مستقر بودند.

به عنوان مثال، در اکتبر 2023، این گروه از حملات فیشینگ برای ارائه یک درب پشتی به نام «ORPCBackdoor» به اهدافی در پاکستان و سایر کشورها استفاده کرد.

اگرچه این حمله مستقیماً به هند نسبت داده نشد، اما هر 2 کشور قبلاً از قابلیت‌های جاسوسی سایبری علیه یکدیگر استفاده کرده‌اند.

اوایل سال جاری، محققان کمپینی مرتبط با هکرهایی را کشف کردند که ظاهراً در پاکستان مستقر هستند و به مدت 6 سال از بدافزار مبتنی بر اندروید برای هدف قرار دادن دولت و شرکت‌های هندی در بخش‌های دفاعی و فناوری استفاده کرده بودند.

در ماه فوریه امسال، هکرهای مشکوک تحت حمایت دولت هند از کلاهبرداری‌های عاشقانه به منظور فریب قربانیان در پاکستان برای نصب برنامه‌های مخرب استفاده کردند که دستگاه‌های آنها را با بدافزار جاسوسی آلوده می‌کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.