about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

طبق یک گزارش جدید، مجرمان سایبری گروه شناخته‌شده فین6 با جعل هویت جویندگان کار در پلتفرم‌هایی مانند لینکدین، اقدام به ارسال رزومه‌های جعلی آلوده به بدافزار کرده‌اند تا مدیران استخدام را هدف حمله قرار دهند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، اگرچه کلاهبرداری‌های استخدامی در میان باندهای سایبری رایج است، اما این روش برای فین6 (FIN6) تاکتیکی جدید محسوب می‌شود.

به گفته پژوهشگران شرکت امنیتی دامین تولز (DomainTools)، این گروه بیشتر به‌دلیل سرقت اطلاعات کارت‌های بانکی و نفوذ به سیستم‌های پرداخت (PoS) در صنعت مهمان‌داری و خرده‌فروشی شناخته شده است.

در جدیدترین کمپین خود، این هکرها که با نام عنکبوت اسکلتی (Skeleton Spider) نیز شناخته می‌شوند، تعاملات خود را با مدیران استخدام در پلتفرم‌هایی مانند لینکدین و ایندید (Indeed) آغاز می‌کنند و پس از جلب اعتماد آن‌ها، ایمیل‌های فیشینگ حرفه‌ای ارسال می‌کنند که به بک‌دوری به نام مور اگز (MoreEggs) منتهی می‌شود.

ایمیل‌های ارسالی به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که فاقد لینک قابل کلیک هستند، و گیرنده مجبور است آدرس سایت را به‌صورت دستی وارد کند.

این ترفند باعث می‌شود ایمیل‌ها از فیلترهای امنیتی عبور کنند.

این لینک‌ها به صفحاتی هدایت می‌شوند که مانند پورتفولیوی شخصی رزومه به نظر می‌رسند.

این صفحات بر روی زیرساخت‌های معتبر ابری، از جمله خدمات شبکه آمازون (Amazon Web Services (AWS)) میزبانی می‌شوند تا از شناسایی توسط سیستم‌های امنیتی جلوگیری شود.

همچنین با استفاده از فیلتر ترافیک و کد کپچا (CAPTCHA) اطمینان حاصل می‌شود که فقط انسان‌ها (و نه ربات‌های تحلیلی) هدف بدافزار قرار می‌گیرند.

پس از تأیید هویت بازدیدکننده، سایت یک فایل زیپ (ZIP) مخرب حاوی بک‌دور مور اگز را ارائه می‌دهد.

این بدافزار توسط یک عامل تهدید به نام ونوم اسپایدر (Venom Spider) توسعه یافته و به‌صورت سرویس بدافزار به‌عنوان خدمت (Malware-as-a-Service) فروخته می‌شود.

گروه فین6 از این ابزار برای دسترسی به سیستم قربانی، سرقت اطلاعات کاربری و اجرای حملات باج‌افزاری استفاده می‌کند.

سخنگوی خدمات شبکه آمازون اعلام کرد که این شرکت پژوهشگران امنیتی را به گزارش هرگونه سوءاستفاده احتمالی تشویق می‌کند.

او اظهار کرد:

زمانی که گزارشی درباره نقض احتمالی شرایط استفاده دریافت می‌کنیم، به‌سرعت آن را بررسی کرده و اقدامات لازم را برای غیرفعال‌سازی محتوای ممنوع انجام می‌دهیم.

گروه فین6 دست‌کم از سال ۲۰۱۵ فعال بوده و میلیون‌ها شماره کارت بانکی را در بازارهای زیرزمینی به فروش رسانده است.

پژوهشگران امنیتی می‌گویند که آخرین کلاهبرداری‌های استخدامی این گروه نشان می‌دهد که تمرکز آن اکنون به تهدیدهای گسترده‌تر سازمانی، از جمله عملیات باج‌افزاری، تغییر یافته است.

 

منبع:

تازه ترین ها
کلاهبرداران
1405/05/18 - 10:01- آسیا

کلاهبرداران آنلاین در چنگال پلیس سایبری پاکستان

آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری پاکستان 28 مظنون را به جرم کلاهبرداری آنلاین دستگیر کرد.

سکوت
1405/05/18 - 09:49- هوش مصنوعي

سکوت شرکت ایرگیولار درباره احتمال حملات بیشتر هوش مصنوعی

شرکت ایرگیولار، مؤسسه ارزیابی امنیت سایبری که آزمایش‌های آن نشان داد مدل‌های هوش مصنوعی شرکت‌های آنتروپیک، اوپن ای آی و متا قادر به نفوذ به سامانه‌های رایانه‌ای واقعی هستند، از اعلام تحت تأثیر بودن سایر مشتریان خود، خودداری کرده است.

کارزار
1405/05/18 - 09:41- اروپا

کارزار خارجی انتشار اطلاعات جعلی علیه گردشگران روس

سرویس امنیت دولتی گرجستان تحقیقات جنایی درباره یک کارزار ادعایی انتشار اطلاعات جعلی را آغاز کرده است که به گفته مقام‌های این کشور، با هدف ناامن و نامطلوب جلوه دادن گرجستان برای گردشگران روس راه‌اندازی شده است.