about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

هکرهای طرفدار اوکراینی روز یکشنبه مسئولیت نفوذ به شبکه‌های تلویزیونی روسیه و پخش پیام‌های ضد جنگ را به عهده گرفتند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این پیام‌ها حمله روسیه به اوکراین را با حملات تروریستی یازدهم سپتامبر در نیویورک مقایسه می‌کردند.

اعضای یک گروه هکری طرفدار اوکراین به نام "hdr0" در تلگرام اعلام کردند که چندین کانال روسی از جمله "کانال یک روسیه"، "روسیه-۲۴" و "روسیه-۱" هدف این حمله قرار گرفته‌اند.

این گروه جزئیاتی درباره چگونگی انجام حمله یا تعداد افرادی که پیام را دیده‌اند ارائه نکرد.

این اولین بار نیست که هکرها شبکه‌های تلویزیونی روسیه را هدف قرار می‌دهند.

در ماه می، هکرها پخش راهپیمایی روز پیروزی ولادیمیر پوتین در مسکو که به یاد پیروزی بر آلمان نازی در جنگ جهانی دوم برگزار می‌شد را با پیام ضد جنگ جایگزین کردند.

این پیام می‌گفت:

خون هزاران اوکراینی و صدها کودک کشته شده بر دستان شماست.

در پخش تلویزیونی هک شده در آخر هفته، تصاویری از حملات روسیه به شهرهای اوکراین و گزیده‌هایی از مصاحبه‌های ولادیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین و سایر رهبران جهان که روسیه را به خاطر خشونت در اوکراین محکوم می‌کردند، نشان داده شد.

پیام مذکور بیان می کرد:

یک بار دنیا چهره تروریسم را دید اما صاحب واقعی آن را نشناخت. دنیا به دنبال آن در افغانستان، عراق و... بود اما تروریست ابتدا در مسکو بود. آن‌ها [روس‌ها] بالاخره حقیقت را می‌بینند، چه خوششان بیاید چه نیاید.

هفته گذشته، این گروه ادعا کرد که به یک ایستگاه تلویزیونی روسی در کریمه نفوذ کرده و سخنرانی عمومی زلنسکی را پخش کرده است.

آن‌ها همچنین از مردم محلی خواستند که در صورت کنترل منطقه توسط ارتش اوکراین، اقدام کنند.

در حمله‌ای مشابه به تلویزیون روسیه در کریمه در ماه آگوست، هکرها یک سخنرانی زلنسکی را پخش کردند و سپس نوشته‌هایی با مضمون "کریمه زمین اوکراین است" ظاهر شد.

هکرهای طرفدار کرملین نیز از همین رویکرد استفاده می‌کنند.

در ماه ژوئیه، دو ایستگاه رادیویی متعلق به یکی از بزرگترین شبکه‌های پخش اوکراین هک شدند تا پیام‌های جعلی مبنی بر بستری بودن زلنسکی و وضعیت بحرانی او پخش کنند.

در ماه ژوئن، هکرها به سرویس پخش آنلاین اوکراینی Oll.tv حمله کرده و پخش مسابقه فوتبال بین اوکراین و ولز را با تبلیغات روسی جایگزین کردند.

به گفته دیمیترو خورکین تهیه‌کننده عمومی این سازمان در مصاحبه‌ای پس از این حادثه، در ماه فوریه، پخش‌کننده عمومی ملی اوکراین با حمله توزیع‌شده منع سرویس (DDoS) مواجه شد.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد