about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

هکرهای کره شمالی بدافزار جدید «دوریان» را برای هدف قرار دادن شرکت‌های رمزنگاری کره جنوبی مستقر کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گزارش اخیر شرکت امنیت سایبری کسپرسکی (Kaspersky) نشان می‌دهد که هکرهای کره شمالی، به ویژه گروه کیمسوکی (Kimsuky)، از یک بدافزار جدید و قابل توجه به نام دوریان (Durian) برای انجام حملات علیه شرکت‌های ارز دیجیتال کره جنوبی استفاده کرده‌اند. این حملات که به عنوان حملات مداوم توصیف می‌شوند، از نرم‌افزار امنیت قانونی که منحصراً توسط شرکت‌های رمزنگاری در کره جنوبی استفاده می‌شود، بهره‌برداری می‌کنند.

بدافزار دوریان که قبلاً برای جامعه امنیت سایبری ناشناخته بود، به عنوان نصب کننده‌ای عمل می‌کند که مجموعه‌ای از بدافزارها، از جمله یک درب پشتی به نام «AppleSeed»، یک ابزار پروکسی سفارشی به نام «LazyLoad» و دیگر ابزارهای قانونی مانند «Chrome Remote Desktop» را اجرا می‌کند. کسپرسکی خاطرنشان کرد که دوریان دارای عملکرد درب پشتی جامعی است که امکان اجرای دستورات تحویل‌شده، دانلود فایل‌های اضافی و استخراج داده‌ها را فراهم می‌کند.

کسپرسکی همچنین ادعا کرد که LazyLoad، ابزار پروکسی مورد استفاده دوریان، قبلاً با «Andariel»، یک زیر گروه در کنسرسیوم هک کره شمالی گروه لازاروس (Lazarus Group) مرتبط بوده که نشان دهنده ارتباط احتمالی بین کیمسوکی و گروه لازاروس است.

به گفته محققان، تنها در سال 2023، لازاروس مسئول غارت بیش از 309 میلیون دلار بود که تقریباً 17 درصد از کل وجوه دزدیده شده در آن سال را تشکیل می‌داد. طبق گزارش شرکت امنیت سایبری «Immunefi»، بیش از 1.8 میلیارد دلار ارزهای دیجیتال در طول سال 2023 قربانی هک‌ها و سوءاستفاده‌ها شدند.
 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.