about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

شبکه موزه‌های فرانسه در جریان المپیک تابستانی پاریس مورد حمله باج‌افزاری قرار گرفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شبکه «Réunion des Musées Nationaux»، از جمله گرند پالایس (Grand Palais) پاریس و موزه‌های دیگر، مورد حمله باج‌افزاری قرار گرفت.

این حمله حدود 40 موزه را در سراسر فرانسه تحت تأثیر قرار داد و علیرغم اینکه برخی مکان‌های آسیب‌دیده میزبان مسابقات المپیک تابستانی هستند، کارشناسان ادعا کردند که تأثیری بر بازی‌های المپیک نداشته است.

مقامات فرانسوی گفتند که در حال حاضر هیچ مدرکی دال بر نقض داده‌ها وجود ندارد.

Grand Palais-RMN در بیانیه‌ای اعلام کرد :

«تا به امروز، هیچ گونه استخراج داده‌ای شناسایی نشده است.»

تیم‌های فنی Grand Palais-RMN همه بسیج شده‌اند تا این حادثه را بهترین شکل ممکن مدیریت کنند.

گرند پالایس میزبان مسابقات شمشیربازی و تکواندو است، در حالیکه «Chateau de Versailles» مکانی برای ورزش‌های سوارکاری و پنج‌گانه مدرن است.

دفتر دادستانی پاریس تحقیقاتی را در مورد این حادثه آغاز و تیمی را مسئول مبارزه با جرایم سایبری و بررسی حمله باج‌افزاری کرد.

کارشناسان دولت فرانسه برای بازیابی سیستم‌های آسیب‌دیده و ایمن‌سازی آنها با یکدیگر همکاری می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.