about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

یک حمله باج‌افزاری احتمالا باعث ایجاد اختلالات قابل‌توجهی در سیستم حمل‌ونقل عمومی در منطقه پیتسبورگ در ایالات متحده شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، سازمان حمل‌ونقل منطقه‌ای پیتسبورگ (PRT) روز دوشنبه اعلام کرد که در حال واکنش فعال به یک حمله باج‌افزاری است که اولین بار در روز پنجشنبه، ۱۹ دسامبر شناسایی شد.

نیروهای پلیس در این عملیات دخیل بوده و تحقیقات با همکاری کارشناسان امنیت سایبری آغاز شده است.

این سازمان افزود:

اگرچه خدمات ریلی در صبح پنجشنبه دچار اختلال موقت شد، اما خدمات حمل‌ونقل در حال حاضر به صورت عادی فعالیت می‌کنند. با این حال، برخی دیگر از خدمات مسافران همچنان تحت تأثیر این حمله قرار دارند، از جمله مرکز خدمات مشتریان سازمان حمل‌ونقل منطقه‌ای پیتسبورگ که به طور موقت قادر به پذیرش یا پردازش کارت‌های سنیور (Senior) و کانکتد کارت کودکان (Kid’s ConnectCard) نیست.

مسئولان فناوری اطلاعات در سازمان حمل‌ونقل منطقه‌ای پیتسبورگ همچنان در حال بررسی این موضوع هستند که آیا داده‌ها به سرقت رفته‌اند یا خیر؛ و وعده دادند که با پیشرفت تحقیقات، به‌روزرسانی‌های عمومی ارائه کنند.

این سازمان از پاسخ به سؤالات درباره گروه مسئول این حمله و زمان بازگشت کامل خدمات خودداری کرد.

رسانه‌های محلی هفته گذشته گزارش دادند که به دلیل حمله باج‌افزاری، قطارها بیش از ۲۰ دقیقه تأخیر داشته‌اند.

سازمان حمل‌ونقل منطقه‌ای پیتسبورگ سالانه نزدیک به ۴۰ میلیون مسافر دارد و بیش از ۷۰۰ اتوبوس، ۸۰ وسیله ریلی سبک و خدمات دیگر را برای پیتسبورگ و الگینی ارائه می‌دهد.

این سازمان دومین نهاد بزرگ حمل‌ونقل عمومی در ایالت پنسیلوانیا است.

اختلال در حمل‌ونقل عمومی و سرقت داده‌های مشتریان یکی از دلایل اصلی است که گروه‌های باج‌افزاری همچنان آژانس‌های دولتی مسئول این صنعت را هدف قرار می‌دهند.

یکی از مخرب‌ترین حوادث در آستانه تعطیلات روز کارگر رخ داد، زمانی که مهاجمان باج‌افزاری فناوری‌های بندر سیاتل، شامل فرودگاه و بندرگاه آن را مختل کردند.

فرودگاه مجبور شد دریافت بار مسافران را به صورت دستی سازمان‌دهی کند و اطلاعات ترمینال پروازها را با تخته‌های وایت برد به‌روزرسانی کند.

در پنج سال گذشته، سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک، سان‌فرانسیسکو، آژانس حمل‌ونقل لندن، کمیسیون حمل‌ونقل تورنتو، سازمان حمل‌ونقل سانتا کلاریتا ولی و سازمان حمل‌ونقل جنوب شرقی پنسیلوانیا همگی با حملات سایبری قابل‌توجهی مواجه شده‌اند.

آژانس‌های حمل‌ونقل منطقه‌ای در ایالت‌های واشنگتن، ماساچوست، ویرجینیا، کانزاس و میسوری نیز به طور مشابه هدف حمله قرار گرفته‌اند و خدمات حمل‌ونقلی را که روزانه هزاران نفر برای سفرهایشان به اتوبوس‌ها، قایق‌ها و قطارها متکی هستند، مختل کرده‌اند.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد