about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

حمله باج‌افزاری به کتابخانه عمومی سیاتل خدمات را متوقف کرده و شبکه بی‌سیم، رایانه‌های کارکنان و مشتریان و کل فهرست آنلاین را از بین برده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این کتابخانه بعد از ظهر دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که این حادثه روز شنبه آغاز شده است.

این نهاد دارای 27 شعبه مختلف است که به 800 هزار نفر از ساکنان خدمات ارائه می دهد.

این کتابخانه قصد داشت در تعطیلات روز یادبود سیستم‌ها را آفلاین کند تا تعمیر و نگهداری روی سرور انجام شود، اما اوایل صبح همان روز هدف حمله باج‌افزاری قرار گرفت.

کتابخانه عمومی سیاتل در حالی که این حادثه را بررسی می کند، تمام سیستم ها را از کار انداخته و با پلیس تماس گرفته است.

هیچ زمان تخمینی برای بازگشت به شرایط عادی وجود ندارد.

کتابخانه ها همچنان باز خواهند بود و کتاب ها و سی دی ها را به صورت دستی امانت می دهند.

کتابخانه عمومی سیاتل نیز به جمع چندین سیستم کتابخانه شهری در سراسر جهان به عنوان هدف حملات باج‌افزاری پیوست که در حمله به آنها، از تقاضا برای کتاب‌های الکترونیکی و خدمات حیاتی به عنوان اهرمی برای وادار کردن سازمان‌ها به پرداخت استفاده شده است.

پاییز گذشته، گروه‌های باج‌افزاری سیستم‌های کتابخانه بریتانیا، یکی از بزرگ‌ترین کتابخانه‌های جهان و کتابخانه ملی بریتانیا را نابود کردند.

کتابخانه عمومی تورنتو میز ماه‌ها از یک حمله باج‌افزاری در پاییز گذشته رنج برد.

حملات به کتابخانه‌ها در سراسر جهان حتی مقامات آمریکایی را بر آن داشت تا در ماه نوامبر برنامه‌ای ایجاد کنند که به طور خاص برای جمع‌آوری داده‌ها درباره اقدامات امنیت سایبری و خدمات فایروال پیشرفته طراحی شده است و به بهترین وجه به کتابخانه‌ها کمک می‌کند تا از خود در برابر هکرها دفاع کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد