about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

حمله باج‌افزاری به کتابخانه عمومی سیاتل خدمات را متوقف کرده و شبکه بی‌سیم، رایانه‌های کارکنان و مشتریان و کل فهرست آنلاین را از بین برده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این کتابخانه بعد از ظهر دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که این حادثه روز شنبه آغاز شده است.

این نهاد دارای 27 شعبه مختلف است که به 800 هزار نفر از ساکنان خدمات ارائه می دهد.

این کتابخانه قصد داشت در تعطیلات روز یادبود سیستم‌ها را آفلاین کند تا تعمیر و نگهداری روی سرور انجام شود، اما اوایل صبح همان روز هدف حمله باج‌افزاری قرار گرفت.

کتابخانه عمومی سیاتل در حالی که این حادثه را بررسی می کند، تمام سیستم ها را از کار انداخته و با پلیس تماس گرفته است.

هیچ زمان تخمینی برای بازگشت به شرایط عادی وجود ندارد.

کتابخانه ها همچنان باز خواهند بود و کتاب ها و سی دی ها را به صورت دستی امانت می دهند.

کتابخانه عمومی سیاتل نیز به جمع چندین سیستم کتابخانه شهری در سراسر جهان به عنوان هدف حملات باج‌افزاری پیوست که در حمله به آنها، از تقاضا برای کتاب‌های الکترونیکی و خدمات حیاتی به عنوان اهرمی برای وادار کردن سازمان‌ها به پرداخت استفاده شده است.

پاییز گذشته، گروه‌های باج‌افزاری سیستم‌های کتابخانه بریتانیا، یکی از بزرگ‌ترین کتابخانه‌های جهان و کتابخانه ملی بریتانیا را نابود کردند.

کتابخانه عمومی تورنتو میز ماه‌ها از یک حمله باج‌افزاری در پاییز گذشته رنج برد.

حملات به کتابخانه‌ها در سراسر جهان حتی مقامات آمریکایی را بر آن داشت تا در ماه نوامبر برنامه‌ای ایجاد کنند که به طور خاص برای جمع‌آوری داده‌ها درباره اقدامات امنیت سایبری و خدمات فایروال پیشرفته طراحی شده است و به بهترین وجه به کتابخانه‌ها کمک می‌کند تا از خود در برابر هکرها دفاع کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.