about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گروه سونی و شرکت صنایع نیمه‌رسانای تایوان برای ساخت مشترک ریزتراشه‌های نسل بعدی، ۶.۳۲ میلیارد دلار هزینه خواهند کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، گروه سونی و شرکت صنایع نیمه‌رسانای تایوان (TSMC) تایوان قصد دارند حدود یک تریلیون ین (۶.۳۲ میلیارد دلار) برای ساخت مشترک ریزتراشه‌های نسل بعدی مورداستفاده در حسگرهای تصویر هزینه کنند.

این سرمایه‌گذاری مشترک که حدود ۶۰ درصد آن متعلق به سونی و ۴۰ درصد آن متعلق به صنایع نیمه‌رسانای تایوان است، تولید تجاری را از اوایل سال ۲۰۲۹ در استان کوماموتو در جنوب ژاپن آغاز خواهد کرد.

این دو غول فناوری در ماه مه اعلام کردند که قصد دارند یک سرمایه‌گذاری مشترک در ژاپن برای توسعه و تولید حسگرهای تصویر نسل بعدی تشکیل دهند و تخصص طراحی حسگر سونی را با نقاط قوت فناوری تولید و پردازش (TSMC) ترکیب کنند.

سونی و (TSMC) همچنین اعلام کردند که این همکاری فرصت‌هایی را در کاربردهای هوش مصنوعی فیزیکی مانند خودرو و رباتیک بررسی خواهد کرد. 

سونی بزرگ‌ترین سازنده حسگرهای تصویر در جهان است که به طور گسترده در تلفن‌های هوشمند و خودروها استفاده می‌شود، درحالی‌که (TSMC) بزرگ‌ترین سازنده تراشه قراردادی در جهان است. 

 

منبع:

تازه ترین ها

مردم آمریکا موافق نظارت بر رسانه‌های اجتماعی هستند

از هر پنج آمریکایی، سه نفر موافق نظارت بیشتر بر شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی هستند.

همکاری
1405/05/19 - 11:46- آسیا

همکاری سونی و TSMC برای ساخت ریزتراشه‌های نسل بعدی

گروه سونی و شرکت صنایع نیمه‌رسانای تایوان برای ساخت مشترک ریزتراشه‌های نسل بعدی، ۶.۳۲ میلیارد دلار هزینه خواهند کرد.

پیوستن
1405/05/19 - 09:01- هوش مصنوعي

پیوستن متخصصان جنگ اطلاعات و سایبری به ارتش زمینی هند

به گفته کارشناسان، متخصصان هوش مصنوعی، جنگ اطلاعاتی و سایبری هندی می‌توانند به زودی به ارتش زمینی بپیوندند.