about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

شرکت‌های سنگاپوری و ویتنامی در حال بررسی طرح‌هایی جهت تقویت مرکز داده منطقه می‌باشند.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، شرکت کِپِل مستقر در سنگاپور (Keppel) و شرکت ویتنامی سُویکو (Sovico) در حال بررسی طرح‌هایی جهت کابل‌های جدید فیبر نوری زیر دریا هستند که صنعت مرکز داده منطقه را تقویت خواهد کرد.

 کشورهای جنوب شرقی آسیا که محل اتصال اصلی کابل‌هایی هستند که آسیا را به اروپا متصل می‌کنند، به دنبال گسترش شبکه‌های خود برای پاسخگویی به تقاضای فزاینده برای خدمات هوش مصنوعی و مراکز داده هستند. ویتنام به‌تنهایی قصد دارد ۱۰ کابل زیردریایی جدید تا سال ۲۰۳۰ داشته باشد.

 کابل‌های زیردریایی در مرکز جنگ فناوری چین و آمریکا قرار دارند و این دو قدرت برای برنده‌شدن در قراردادها، به‌ویژه در آسیا، جهت ایجاد و حفظ زیرساخت‌های راهبردی که بیشتر داده‌های اینترنتی، از جمله اطلاعات حساس را حمل می‌کند، رقابت می‌کنند.

 بر اساس طرح موردنظر، کابلی برای ارتباط مستقیم ویتنام با سنگاپور کشیده خواهد شد. این کابل همچنین از سنگاپور به ژاپن می‌رود و با کشورهای این مسیر ارتباط برقرار می‌کند.

 به گفته یکی از منابع آگاه، این مذاکرات ۱۵۰ میلیون دلار هزینه خواهد داشت.

 شرکت ویتنامی سُویکو (Sovico)، یک شرکت سهامی که خدمات آن شامل هوانوردی و بانکداری می‌شود، اخیراً برنامه‌هایی را برای توسعه مرکز داده اعلام کرده است.

 شرکت کِپِل در ماه نوامبر با خرید یک مرکز داده هوش مصنوعی در ژاپن موافقت کرد. سنگاپور مرکز اصلی مراکز داده و کابل‌های زیر دریا است، اما این کشور کوچک جزیره‌ای تقریباً ظرفیت استفاده از داده خود را اشباع کرده است.

 بر اساس برنامه‌های اولیه، هیچ تصمیمی در مورد اینکه چه شرکتی این کابل ها را خواهد ساخت گرفته نشده بود، اما دو فرد آشنا به این مذاکرات گفتند که پیمانکاران چینی در ارتباط با این مشارکت دخیل نخواهند بود.

 شرکت ویتنامی سُویکو توسط مقامات آمریکایی در جریان خطرات احتمالی مرتبط با انتخاب پیمانکاران چینی برای این کابل ها قرار گرفت.

 ویتنام با جمعیتی نزدیک به ۱۰۰ میلیون نفر، بازار بزرگی برای پلتفرم‌های آنلاین است، اما در حال حاضر تنها از طریق پنج شعبه زیر دریا به کابل‌های بین‌المللی به زیرساخت جهانی اینترنت متصل است.

 

منبع:

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.