about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت خدمات مالی و بانکداری گلدمن ساکس (Goldman Sachs) با استارتاپ فناوری آنتروپیک (Anthropic) برای خودکارسازی وظایف بانکی با استفاده از عوامل هوش مصنوعی همکاری می‌کند. 

مدیر ارشد اطلاعات گلدمن ساکس گزارش داد که این شرکت با استارتاپ فناوری آنتروپیک برای توسعه عوامل مبتنی بر هوش مصنوعی باهدف خودکارسازی طیف وسیعی از عملکردهای داخلی همکاری می‌کند.

گلدمن ساکس صحت این گزارش را تأیید کرد.

مارکو آرجنتی، مدیر ارشد اطلاعات گلدمن ساکس گفت:

 این بانک وال‌استریت، شش ماه گذشته را صرف همکاری با مهندسان آنتروپیک در تیم‌های خود کرده است تا عوامل خودکاری برای وظایفی از جمله حسابداری تجاری و تراکنش و همچنین بررسی دقیق مشتری و پذیرش در سیستم ایجاد کند.

آنتروپیک در حال تلاش برای معاملات تجاری با محصولاتی مانند (Claude Cowork) است که وظایف کامپیوتری را برای کارمندان انجام می‌دهد.

آرجنتی در ادامه افزود: 

گلدمن هنوز در مراحل اولیه توسعه عوامل مبتنی بر مدل کلود آنتروپیک است، اما انتظار می‌رود این فناوری زمان لازم برای تکمیل فرایندهای عملیاتی اصلی را به میزان قابل‌توجهی کاهش دهد. بانک قصد دارد به‌زودی این عوامل را راه‌اندازی کند، بدون اینکه جدول زمانی خاصی ارائه دهد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد