about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

هیتاچی با همکاری انویدیا، کارخانه هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت هیتاچی از یک کارخانه جهانی هوش مصنوعی رونمایی کرده است که بر اساس معماری مرجع انویدیا ساخته شده است تا توسعه راه‌حل‌های فیزیکی هوش مصنوعی را تسریع کند.

این پلتفرم جدید از سیستم‌های Hitachi iQ که توسط پردازنده‌های گرافیکی انویدیا بلک ول (NVIDIA Blackwell) پشتیبانی می‌شوند، در کنار پلتفرم شبکه اسپکتروم - ایکس (Spectrum-X)، برای ارائه زیرساخت یکپارچه هوش مصنوعی برای تحقیق و استقرار استفاده می‌کند.

سخنگوی هیتاچی گفت:

کارخانه هوش مصنوعی، خانواده HMAX از راه‌حل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی را در بخش‌های انرژی، تحرک، صنعت و فناوری ارتقا خواهد داد. این امر به مدل‌ها اجازه می‌دهد تا داده‌های حسگرها و دوربین‌ها را تفسیر و تصمیم‌گیری کنند و در محیط‌های دنیای واقعی عمل نمایند.

این مرکز، نرم‌افزار انویدیا اِی آی اینترپرایز (NVIDIA AI Enterprise) و کتابخانه‌های اومنی وِرس (Omniverse) را ادغام و امکان شبیه‌سازی و قابلیت‌های دوقلوی دیجیتال را فراهم می‌کند. 

هر دو شرکت این ابتکار را به‌عنوان محرک اصلی نوآوری اجتماعی توصیف می‌کنند که محاسبات پیشرفته هوش مصنوعی را با کاربردهای صنعتی ترکیب می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد