about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نظرسنجی اتحادیه اروپا نشان می‌دهد که حمایت عمومی از سواد دیجیتال در مدارس وجود دارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، اروپایی‌ها می‌خواهند مهارت‌های دیجیتال با همان اهمیت دروس اصلی آموزش داده شود و انتظار دارند راهنمایی قوی‌تر در مورد اطلاعات نادرست، استفاده مسئولانه از فناوری و نقش فزاینده هوش مصنوعی در آموزش ارائه شود.

یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که اروپایی‌ها می‌خواهند مهارت‌های دیجیتالی در مدارس همان جایگاه ریاضیات و علوم را داشته باشد.

شهروندان شایستگی دیجیتال را برای یادگیری، اشتغال آینده و مشارکت آگاهانه در زندگی عمومی ضروری می‌دانند.

از هر 10پاسخ‌دهنده 9 نفر معتقدند که مدارس باید دانش‌آموزان را در مورد چگونگی مدیریت اثرات مضر فناوری‌های دیجیتال بر سلامت و رفاه روانی خود راهنمایی کنند، نه اینکه چنین مسائلی را به‌عنوان دغدغه‌های ثانویه تلقی کنند.

از هر 10 نفر، 8 نفر می‌گویند که سواد دیجیتال به آنها کمک می‌کند از اطلاعات نادرست اجتناب کنند، در حالی که تقریباً از هر 10 نفر، 9 نفر از معلمان می‌خواهند که کاملاً آماده باشند تا به دانش‌آموزان نشان دهند که چگونه محتوای نادرست را تشخیص دهند.

اکثریت همچنان از محدودیت‌های تلفن‌های هوشمند در مدارس حمایت می‌کنند، بااین‌حال از استفاده از ابزارهای دیجیتالی که به طور خاص برای یادگیری طراحی شده‌اند، پشتیبانی می‌کنند.

بیش از نیمی از پاسخ‌دهندگان متوجه شده‌اند که هوش مصنوعی هم فرصت‌ها و هم خطراتی را برای کلاس‌های درس به ارمغان می‌آورد که معتقدند باید عمیق‌تر مورد بررسی قرار گیرند.

تقریباً نیمی از پاسخ‌دهندگان از اتحادیه اروپا می‌خواهند استانداردهایی را برای استفاده از فناوری‌های آموزشی، از جمله قوانین مربوط به هوش مصنوعی و حفاظت از داده‌ها، شکل دهد.

این یافته‌ها نقشه راه 2030 کمیسیون اروپا در زمینه آموزش و مهارت های دیجیتال را که برای انتشار در سال آینده به عنوان بخشی از ابتکار اتحادیه، برنامه ریزی شده است، اطلاع رسانی می کند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.