about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

به گفته کارشناسان، هکرهای طرفدار فلسطین اطلاعات نزدیک به 5000 اسرائیلی را فاش کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ وبگاه تخصصی سایبرنیوز (Cybernews) اعلام کرد که یک گروه هکری طرفدار فلسطین مسئولیت حمله سایبری به وزارت امنیت ملی رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفته است. مهاجمان گفتند که در این نقض سایبری، اطلاعات حساس متعلق به حدود 5000 نفر فاش شده که نشان دهنده تشدید جنگ دیجیتالی پیرامون درگیری جاری است. این گروه داوطلبانه با سایبرنیوز تماس گرفته و این حمله را بخشی از پیروزی خود در جنگ عنوان کرده است.

گروه هکری اظهار داشت که به اطلاعات محرمانه بخش مجوز اسلحه رژیم صهیونیستی دسترسی یافته و درخواست‌های مجوز اسلحه را بررسی کرده است. براساس این گزارش، اسناد به سرقت رفته شامل طیف وسیعی از اطلاعات شخصی حساس مانند گواهی پایان خدمت سربازی، مدارک شناسایی، ارزیابی‌های پزشکی و مجوزهای اقامت است. این اسناد نشان می‌دهد که افرادی که اطلاعات آنها درز پیدا کرده، شامل اعضای فعلی یا سابق ارتش رژیم صهیونیستی (IDF)، ساکنان یهودی مستقر در اراضی اشغالی از جمله تل‌آویو است که احتمالاً برای مجوز اسلحه درخواست داده باشند.

مهاجمان با استفاده از اسناد فاش شده، در مورد دسترسی به داده‌های شخصی و نظامی هشدار دادند. کارشناسان معتقدند که پیامدهای این هک برای امنیت ملی رژیم صهیونیستی نگران‌کننده است، زیرا اطلاعات فاش شده می‌تواند به طور بالقوه برای جمع‌آوری اطلاعات یا سایر اهداف مورد استفاده قرار گیرد. سایبرنیوز گفت که برای اظهار نظر با وزارت امنیت ملی اسرائیل تماس گرفته، اما هیچ پاسخی دریافت نکرده است.

این حمله بخشی از موج گسترده‌تر حملات سایبری است که زیرساخت‌های رژیم صهیونیستی را در بحبوحه تشدید تنش‌ها هدف قرار داده است. رژیم صهیونیستی با افزایش حملات سایبری مواجه شده و هکرها طیف وسیعی از بخش‌ها از جمله سازمان‌های دولتی، سیستم‌های نظامی، صنعت هوانوردی و زیرساخت‌های حیاتی را هدف قرار داده‌اند.

با ادامه جنگ سایبری، رژیم صهیونیستی در دفاع از زیرساخت‌های دیجیتال خود با چالش‌هایی مواجه خواهد بود. محققان اعلام کردند که فراوانی و پیچیدگی روزافزون حملات سایبری بر نیاز به هوشیاری و تدابیر امنیتی بیشتر از سوی صنایع و افراد تأکید می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد