about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

هک سیستم های پزشکی رژیم صهیونیستی

کارشناسان اسرائیلی ادعا کردند که سیستم کامپیوتری رژیم صهیونیستی اسرائیل مورد حمله سایبری مشکوک ایران قرار گرفته است.

ه گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد که گزارش‌های اولیه حاکی از وقوع یک حادثه سایبری مشکوک در سیستم‌های رایانه‌ای «Bikur Rofeh»، کلینیک خصوصی خدمات فوریت‌های پزشکی اولیه اسرائیل، است.

تیم‌های امنیت سایبری بیکور روفه در حال بررسی این حادثه هستند و نقض داده‌ها و دامنه احتمالی آن را ارزیابی کردند.

به گفته وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی، هنوز برای بررسی میزان کامل حادثه زود است، اما همه مقامات مربوطه برای هر سناریویی آماده می‌شوند.

کارشناسان ادعا کردند که توافق اطلاعاتی بیکور روفه با ارتش رژیم صهیونیستی تحت تأثیر این حادثه قرار نگرفته است.

به گزارش وای‌نت، بیکور روفه در روزهای اخیر با یک حمله سایبری مواجه شده و رژیم صهیونیستی مدعی شده که این حمله توسط ایران انجام شده است.

بنابر ادعای بیکور روفه، چندی پیش، این شرکت نشانه‌ای از وقوع یک حادثه سایبری توسط مهاجمان ایرانی را شناسایی کرده و این کشف در مراحل اولیه انجام شده است. شرکت بلافاصله اقدامات مهاری از جمله قطع فعال شبکه سازمانی را برای کاهش خطرات و حفظ امنیت اطلاعات انجام داد. تاکنون هیچ نشانه‌ای مبنی بر درز اطلاعات محرمانه یا مادی کشف نشده است.

شبکه پزشکی بیکور روفه طبق توافق‌نامه‌ای با ارتش رژیم صهیونیستی برای ارائه خدمات فوری پزشکی به سربازان فعالیت می‌کند. با این حال، این شبکه به داده‌های نظامی طبقه‌بندی شده دسترسی ندارد.

شبکه پزشکی بیکور روفه خدمات پزشکی را به نهادهای دولتی، صندوق‌های بیمه سلامت و به ویژه ارتش رژیم صهیونیستی ارائه می‌دهد.

سربازان برای دریافت معالجه و تأیید مرخصی استعلاجی به کلینیک‌های شبکه می‌آیند.

این کلینیک خصوصی پیشرو خدمات پزشکی اورژانسی اولیه رژیم صهیونیستی است.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد