about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

براساس گزارش‌ها، این مطالعه نشان می‌دهد فناوری توالی‌یابی DNA نسل جدید (NGS) که از مهم‌ترین ابزارها در پزشکی دقیق، تحقیقات سرطان و کنترل بیماری‌های واگیردار است، در برابر حملات سایبری آسیب‌پذیر است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ، فناوری NGS امکان توالی‌یابی سریع و کم‌هزینه DNA و RNA را فراهم کرده و نقش کلیدی در پیشرفت‌های علمی در زمینه‌هایی مانند داروسازی، علوم جنایی و کشاورزی ایفا کرده است اما این فرایند شامل مراحل پیچیده‌ای همچون آماده‌سازی نمونه‌ها، توالی‌یابی و تحلیل داده‌هاست که همگی به ابزارها و نرم‌افزارهای پیشرفته و سیستم‌های متصل به اینترنت وابسته‌اند. وابستگی فرایند توالی‌یابی ژنتیکی به فناوری‌های پیشرفته و سیستم‌های متصل، امکان حملات سایبری ازجمله شناسایی افراد، ساخت پروفایل‌های ژنتیکی بدون رضایت و سوءاستفاده در پروژه‌های غیراخلاقی را فراهم کرده است.

به نقل از دیجیاتو، «دکتر نسرین انجم»، استاد دانشگاه پورتسموث و نویسنده اصلی پژوهش، دراین‌باره می‌گوید: «حفاظت از داده‌های ژنومی صرفاً با رمزگذاری حل نمی‌شود. باید تهدیداتی را که هنوز شکل نگرفته‌اند، پیش‌بینی کنیم. برای تأمین امنیت آینده پزشکی دقیق به تغییر نگرش اساسی نیاز داریم.»

این تحقیقات همچنین به تهدیداتی نوظهور مانند بدافزارهای پنهان در DNA مصنوعی، دست‌کاری داده‌های ژنومی با استفاده از هوش مصنوعی، و روش‌هایی برای شناسایی افراد از روی ژنوم اشاره کرده است. این تهدیدات فقط به نقض حریم خصوصی محدود نمی‌شوند، بلکه می‌توانند امنیت علمی، اجتماعی و حتی ملی کشورها را تهدید کنند.

«دکتر ماهرین الحسن»، میکروبیولوژیست و از همکاران این تحقیق، هشدار می‌دهد داده‌های ژنتیکی از شخصی‌ترین انواع اطلاعات‌اند و افشای آنها می‌تواند عواقبی بسیار جدی‌تر از نشت‌های اطلاعاتی معمولی داشته باشد.

در پایان، پژوهشگران خواستار اقدام فوری برای ارتقای امنیت سایبری در حوزه ژنومیک شده‌اند. آنها پیشنهاد می‌کنند روش‌های امن‌تر برای توالی‌یابی، ذخیره‌سازی با رمزنگاری و استفاده از هوش مصنوعی برای شناسایی فعالیت‌های غیرعادی به‌ کار گرفته شود.

همچنین بر همکاری نزدیک میان متخصصان علوم رایانه، زیست‌فناوری و امنیت سایبری تأکید شده است؛ زیرا آینده ایمن اطلاعات ژنتیکی نیازمند هماهنگی میان این حوزه‌هاست.

تازه ترین ها
توسعه
1404/02/11 - 21:30- سایرفناوری ها

توسعه شبکه 5G در کنیا

با وجود نرخ نفوذ ۶۰ درصدی برای فناوری ۴G، تا سال ۲۰۲۷، نرخ پذیرش ۵G در کنیا می‌تواند تقریباً به ۳۰ درصد برسد.

هشدار
1404/02/11 - 20:22- آسیب پذیری

هشدار امارات برای به‌روزرسانی مرورگر کروم

امارات متحده عربی از ساکنان خواست تا مرورگر کروم را برای رفع آسیب‌پذیری‌های حیاتی به‌روزرسانی کنند.

بازداشت
1404/02/11 - 12:52- جرم سایبری

بازداشت دو رهبر ادعایی گروه افراطی آنلاین 764 توسط ایالات متحده

دو مرد به اتهام وادار کردن کودکان به تولید محتوای تحقیرآمیز و جنسی با تهدید و سوءاستفاده روانی، به‌عنوان رهبران شبکه جهانی افراطی آنلاین موسوم به 764 بازداشت شده‌اند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.