about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت:پس از پایان جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، حجم حملات سایبری به کشور پایدار باقی مانده و در فضای مجازی همچنان در حال نبردیم.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سیبربان , به نقل از مرکز ملی فضای مجازی، نشست مشترک مجمع نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی با دکتر سیدمحمد امین آقامیری دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی و جمعی از معاونین وی، ظهر امروز چهارشنبه (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) به میزبانی مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد.

در ابتدای این نشست مشترک، معاونین مرکز ملی فضای مجازی از جمله معاونت امنیت، فرماندهی امنیت سایبری و معاونت محتوا، گزارش‌های جامعی از وضعیت امنیت سایبری، تولید محتوای بومی و وضعیت فضای مجازی کشور به نمایندگان مردم در مجلس ارائه کردند.

آقامیری دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی در این نشست با تاکید بر استمرار لزوم تداوم تعاملات میان مجلس و مرکز ملی فضای مجازی، گفت: با توجه به اینکه حملات سایبری کم هزینه و کم خطرتر از حملات فیزیکی هستند، لذا دشمن از این بستر همچنان در حال استفاده است تا جایی که پس از پایان جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، حجم حملات سایبری به کشور پایدار باقی مانده و در فضای مجازی همچنان در حال نبردیم.

وی با اشاره به اینکه به صورت روزانه درگیر دفع و مقابله با حملات سایبری دشمنان هستیم، افزود: دشمنان ایران، سال‌ها برای شناسایی نقاط آسیب پذیر کشور در حوزه سایبری کار کرده بودند اما با این وجود، نتوانستند با استفاده از بستر سایبری به کشور آسیب زده و خدمات را متوقف کنند که این حاصل زحمات شبانه روزی نخبگان سایبری کشورمان بود.

در ادامه این نشست فرماندهی امنیت سایبری، گزارشی از وضعیت حملات سایبری به کشور با تمرکز بر جنگ ۱۲ روزه، ارائه کرده و نمایندگان مجلس نیز نقطه نظرات خود را بیان کردند.

همچنین نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی درخصوص نحوه نظارت بر حملات سایبری، وضعیت آمادگی در برابر حملات و شرایط تامین نیروی‌های متخصص امنیت سایبری در کشورنکات مهمی را بیان کردند.

در پایان این نشست، نمایندگان مجلس با حضور در ستاد رسانه‌ای فضای مجازی کشور، از بخش‌های مختلف این ستاد و اقدامات انجام شده توسط آن، بازدید کردند.

گفتنی است؛ در این نشست علی یزدی خواه، رضا تقی پور، حجت الاسلام علیرضا سلیمی، منوچهر متکی، مهدی کوچک زاده، کامران غضنفری، محمد سراج، زهره سادات لاجوردی، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، ابوالقاسم جراره، سید مرتضی محمودی، مجتبی رحماندوست، عبدالحسین روح الامینی، امیر حسین ثابتی، زینب قیصری، آرا شاوردیان و فرهاد بشیری حضور داشتند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.